Protest - dodatek mieszkaniowy

Z pikietą jest jak z bombą atomową, działa tylko przed zastosowaniem. Już jest pora na ogłoszenie następnego kroku. W przeciwnym razie MF powie sobie, będzie manifestacja i co z tego minie a my ja zasypiemy nasza propagandą. Napięcie musi rosnąć.

Zauważyłem, że pisał o pracownikach i ich służbie a nie o funkach. Jednak wszyscy tkwimy w KAS i część postulatów mamy wspólnych.

"Bądźcie natarczywi w modlitwie. Ponieważ każdy, kto prosi, otrzymuje. Kto szuka, znajduje.
Kto puka, zostanie mu otworzone ...”

Zarząd Alternatywy codziennie przypomina o manifestacji i nieustannie, na nowo zachęca
wszystkich do uczestnictwa w niej.

Czy dla Celnicy.pl to strategia niewłaściwa ?!

"Bądźcie natarczywi w modlitwie. Ponieważ każdy, kto prosi, otrzymuje. Kto szuka, znajduje.
Kto puka, zostanie mu otworzone ...”

Zarząd Alternatywy codziennie przypomina o manifestacji i nieustannie, na nowo zachęca
wszystkich do uczestnictwa w niej.

Czy dla Celnicy.pl to strategia niewłaściwa ?!
"Chciałabym ale się boję"

marzy mi się żeby był związek zawodowy, który ma etatowego rzecznika prasowego do kontaktów z członkami, prostowania bzdur w mediach, spotkań w jednostkach, informowania dziennikarzy o KAS, budowania wizerunku SC-S. Oczywiście niczego nie sugeruję, tylko tak mi się marzy.

marzy mi się żeby był związek zawodowy, który ma etatowego rzecznika prasowego do kontaktów z członkami, prostowania bzdur w mediach, spotkań w jednostkach, informowania dziennikarzy o KAS, budowania wizerunku SC-S. Oczywiście niczego nie sugeruję, tylko tak mi się marzy.
Zgłaszasz się na ochotnika ?

Mega naprawdę MEGA DOBRY POMYSŁ III

Tak się zastanawiam czy brak dodatków mieszkaniowych to nie jest taka słodka zemsta Pana T za protest w 2008 tudzież za to że Pani Marta jest w naszych formacjach ...

Tak się zastanawiam czy brak dodatków mieszkaniowych to nie jest taka słodka zemsta Pana T za protest w 2008 tudzież za to że Pani Marta jest w naszych formacjach ...
Nie cierpi celników szczególnie nie tyle za protest 2008 bardzo skuteczny ale za to iż przekazał słowami swojego ustnika że celnicy emerytur mundurowych nigdy nie mieli I nie ma możliwości aby mieli ,niebawem musiał spierdalać do Brukseli a my wywalczyliśmy wymienione emerytury oj poszło po masce i zapamiętał nas sobie.Rzuciliśmy rękawicą i gdzie go trafiła?

Back
Do góry