Sprzeniewierzono zaufanie setek tysięcy obywateli stanowiacych trzon tego kraju.
Trzon tego kraju!
ROTFL!!!
Cóż za skromność. Masz na myśli wszystkich urzędasów, czy jakichś wybrańców?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sprzeniewierzono zaufanie setek tysięcy obywateli stanowiacych trzon tego kraju.
Opowieści tysiąca i jednej służby
całkiem dobrze mi idzie
im więcej piszę - tym więcej mi się przypomina - żyleta
przekroczyłem już 250 stron, o czym z radością informuję
rzecz będzie dwutomowa
"Byłem celnikiem" - Tom I "Opowieści tysiąca i jednej służby"
Tom II - "KAS tracja Ojczyzny"
poznaję koszty i możliwości wydawnicze
skłaniam się do zwykłego udostępnienia pliku na forum, z prośbą o bezpośrednią donację dla autora - np. 10 zł
opcjonalnie wydanie np. 3 000 egzemplarzy i sprzedaż wysyłkową, ale wtedy koszt sięgnie 20 zł z wysyłką - minusem jest konieczność zainwestowania ok. 10 000 zł w druk
dyskusja i pomysły mile widziane
Mam dużo dużo ciekawostek śmiesznych jak to na granicy i ekstremalnych pozdrawiam buziaki aby ksiązka wydała się
Chciałbym wspomóc finansowo wydanie książki ale nie wiem jak mogę to zrobić? Jak rozumiem nie możemy tutaj oficjalnie podawać info nt.konta. Czy macie jakieś inne propozycje ?czekam na ksiązkę z niecierpliwością.
Jednak warto byłoby dodać lata przed 2004 roku i po 2004 roku. Czyli przed Unią i jak Unia weszła. Można o przesiedleniach troche.
Chciałbym wspomóc finansowo wydanie książki ale nie wiem jak mogę to zrobić? Jak rozumiem nie możemy tutaj oficjalnie podawać info nt.konta. Czy macie jakieś inne propozycje ?
czekam na ksiązkę z niecierpliwością.
Jednak warto byłoby dodać lata przed 2004 roku i po 2004 roku. Czyli przed Unią i jak Unia weszła. Można o przesiedleniach troche.
W każdym razie chcę dorzucić swoją 'cegiełkę" weźcie mnie pod uwagę.jasne że można
ale na dziś I tom to 400 stron i jest skończony
tom II jest w opracowaniu i w tej chwili to ponad 100 stron, szacuję że skończy się między 250 a 350 stron
czuję się już zmęczony i wyprztykany
ale może ty spróbuj?
najtrudniej idzie pierwsze 50 stron
biorąc pod uwagę skromne zainteresowanie na bądź co bądź branżowym forum i koszt wydania papierowego - nie podejmę ryzyka finansowego wydania papierowego, może później
upublicznię plik pdf z książką i z apelem, o wpłacanie honorarium autorskiego na konto
ale dziękuję za dobre chęci
pozdrawiam
Dasz radę wrzucić też inne formaty, jak np mobi/epub albo doc/docx/odt? Z myślą o użytkownikach czytników e booków.
doc/dcx/odt wykluczone ze względu na możliwość edycji
pozostałe się zobaczy
są programy do czytników, które umożliwiają fajne czytanie pdf'ów
ja używam wps office i office suite
wrócimy do rozmowy, jak będę publikował
a publikował będę jak stracę mundur
najwcześniej na początku września