Hej, mogę prosić o skrypt. monika633@op.pl , w zamian podeślę to co mam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
You made my dayDo nauki się wziąć ! Na kursie się imprezowało , a teraz skrypty pomoce naukowe ! Tak będą wyglądały nowe kadry
Czy ktoś z kolegów funków posiada jakieś testy ??? Bo z samego skryptu g...o się człowiek nauczy. Potrzebujemy przykładowych testów, zdjęć tych testów bądz ćwiczeń ......
Jeśli jesteś osobą która może pomóc to pomóż a jak nie znasz realiów ost egzaminów to prosze zachowaj swoje wypociny dla siebie .... Ale raczej nie masz pojęcia jak wyglądały ostatnie egzaminy i jaki był ich poziom więc proszę nie udzielaj sie.
Może jeszcze klucze rozwiązań do testów lub - co najmniej - zaznaczone odpowiedzi ?!
To już nawet nie wstyd pisać tak oficjalnie - aż trudno to nazwać - ale to na pewno bezczelność ...
Jeśli jesteś osobą która może pomóc to pomóż a jak nie znasz realiów ost egzaminów to prosze zachowaj swoje wypociny dla siebie .... Ale raczej nie masz pojęcia jak wyglądały ostatnie egzaminy i jaki był ich poziom więc proszę nie udzielaj sie.
To najpierw zasięgnij opinii o tym jaki poziom TRZEBA MIEĆ ZDANY NA EGZAMINIE a jaki funduje nam izba... A później się odzywaj.. Nie dziwee się że chcą Cie wywalić z tego forum bo na kazdy temat musisz swoje 3 pierdolone grosze wtrącić. Widać że w życiu prywatnym masz problem... Albo jesteś 40 letnim prawiczkiem albo jakiś LGBT... BRAK SŁÓW DO TAKICH JAK TY
PRZEPRASZAM !!
Faktycznie nie mam pojęcia, dlaczego pokolenia celnych "dawały radę", a obecnie jest tragedia
na egzaminach - przecież ewolucja się nie cofa!
Z drugiej strony, jeśli poziom był tragiczny, to dlaczego miałbym zgadzać się na ułatwienia dla
bardziej ograniczonych intelektualnie, którzy - właśnie także dzięki temu ograniczeniu - zechcą
mnie np. wysłać do eutanazji lub zakrzyczą, że mnie wypłata się nie należy, bo im należy się
WSZYSTKO ...
To najpierw zasięgnij opinii o tym jaki poziom TRZEBA MIEĆ ZDANY NA EGZAMINIE a jaki funduje nam izba... A później się odzywaj.. Nie dziwee się że chcą Cie wywalić z tego forum bo na kazdy temat musisz swoje 3 pierdolone grosze wtrącić. Widać że w życiu prywatnym masz problem... Albo jesteś 40 letnim prawiczkiem albo jakiś LGBT... BRAK SŁÓW DO TAKICH JAK TY
argumenty gościa nie mającego argumentówTo najpierw zasięgnij opinii o tym jaki poziom TRZEBA MIEĆ ZDANY NA EGZAMINIE a jaki funduje nam izba... A później się odzywaj.. Nie dziwee się że chcą Cie wywalić z tego forum bo na kazdy temat musisz swoje 3 pierdolone grosze wtrącić. Widać że w życiu prywatnym masz problem... Albo jesteś 40 letnim prawiczkiem albo jakiś LGBT... BRAK SŁÓW DO TAKICH JAK TY
... bez urazy panowie ale czy to jakaś kontrolowana dyskusja zastępcza ?
naprawdę nie ma poważniejszych tematów na dzisiaj ?
martwi bardziej poziom umysłowy środowiska, a nie językowy adeptów.
chyba, że coś w ostatnich latach przeoczyliśmy !
oczywiście trzymamy linię ?
CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !
Zasadniczo to myślałem że wystarczy znać język. No ale kiedyś to nawet na lektoratach na studiach, nawet nie w liceum czy podstawówce, potrafili nauczyć języka tak, że człowiek przy komisji ministerialnej na takim kacu że nie wiedział jak się nazywa, zdawał śpiewająco...... a jak nie znasz realiów ost egzaminów to prosze zachowaj swoje wypociny dla siebie ....