tak w każdej izbie jest zakaz , poza tym AdamDworcow ma być mundurowym z emką , takie pismo sam widziałemzakaz wydany przez SSC? w innych izbach cos wiadomo o tym?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak w każdej izbie jest zakaz , poza tym AdamDworcow ma być mundurowym z emką , takie pismo sam widziałemzakaz wydany przez SSC? w innych izbach cos wiadomo o tym?
załamka a ja chcialem do skarbooooowki ((((tak w każdej izbie jest zakaz , poza tym AdamDworcow ma być mundurowym z emką , takie pismo sam widziałem
Mario, w piatek na IC Gdynia pojawilo sie pismo, ze z dniem 16.11.2016 jest zakaz jakichkolwiek roszad personalnych.W szczegolnie uzasadnionych, potrzeba cheili, przypadksch Dyrektor musi uzyskac zgode miloscieie nam panujacego MB - to tak na minimalne pocieszenie, jezeli w ogole mozna mowic o jakims pocieszeniu
załamka a ja chcialem do skarbooooowki ((((
Mówisz - masz!
Od tej chwili nie masz już prawa jęczeć.
...ciekawe czy słynne powiedzenie by nie dyskutować z idiotą sprawdza się również w przypadku koniMówisz - masz!
Od tej chwili nie masz już prawa jęczeć.
...ciekawe czy słynne powiedzenie by nie dyskutować z idiotą sprawdza się również w przypadku koni
AdamDworcow napisał:...ciekawe czy słynne powiedzenie by nie dyskutować z idiotą sprawdza się również w przypadku koni
Koń może dyskutować z kim zechce.
Nawet z idiotą!
angel81 napisał:Z innej beczki. Czy to prawda że w niektórych IC ruszyła ocena kandydatów pod kątem Wzorcowego Profilu Kandydata jako f-sza zatrudnionego w KAS. Przyznawane są jakieś punkty itd.
Koń vs AdamDworcow 1 : 0
Panie Adamie, dałeś się Pan podejść, jak młodziak...
może chociaż za staż jakieś punkciki będą...
Koń vs AdamDworcow 1 : 0
Panie Adamie, dałeś się Pan podejść, jak młodziak...
Wzorcowy Profil Kandydata - no ładnie, coś w tym musi być bo i mi się obiło o uszy jakieś punktowanie, ale z taką nazwą spotykam się po raz pierwszy. Wychodzi więc na to, że będzie powtórka z rozdania nowych stopni w 2009 roku i pierwszego wartościowania.
Znowu będą nas wrzucać w tabelki i choćbyś miał pełną szufladę szkoleń i certyfikatów, to jeśli nie będzie ich w tabelce, to gówno dostaniesz. Najbardziej wartościowe będą najmniej potrzebne w codziennej pracy, za to tak lubiane przez wszelkiej maści "ekspertuff" i "koordynatoruff". No nic, był czas przywyknąć, może chociaż za staż jakieś punkciki będą...
a tutaj pisarczyki napisały tak, wiceminister został szefem Służby Cywilnej
Na stronie skarbowcy.pl piszą, że UKSowcy mają gwarancje zarobków nie mniejszych niż w tej chwili. Powierdził im to odpowiednik naszego SSC( generalny inspektor czy coś koło tego). Pamiętając ja przechodzili do nas w 2003 oraz jak wskakiwali w mundury w 2010 ( stanowiska eksperckie z wartościowaniem 0,00) myślę, że to możliwe.