W
Wiki
Gość
Czy ktoś wie czy długo trzeba czekać o kolejny nabór do IC w Białej Podlaskiej?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A czy ty musisz raz w tygodni utworzyć nowy wątek z pytaniem kiedy będzie nabór???Czy ktoś wie czy długo trzeba czekać o kolejny nabór do IC w Białej Podlaskiej?
Panie dariuszumt(niku) nie podniecaj się również tymi 26 paczkami bo wnioskując z Twojej wypowiedzi, znasz to chyba z własnej autopsji. Szkoda że nie zaznaczyłeś jeszcze, że musisz teraz zasilić budżet państwa 120 złotową darowizną.
Osobiście nie podniecam się takimi ilościami, gdyż uważam że do 30 paczek brakuje jeszcze 4 i te właśnie 4 bardziej podniecają niż te 26:d. A słonecznik i jego ziarno jest jak najbardziej zdrowe dla organizmu i stanowi bardzo ważny suplement diety wegetariańskiej, więc bym nie przeszkadzał na drugi raz przy posiłku, bo Polak jak głodny to zły.....
Pozdrawiam wszystkich po jednej i drugiej stronie "barykady".
Hej mam pytanie ,ile czasu trwa szkolenie - zakładając że bym sie dostała do Służby celnej
Z tego co widzę a jestem często to są mocno podnieceni ,klepią mandaty za 26 sztuk paczek ,żenada
Myślę ,ze kilka miechów na terminalu i nauczą się od kolegów ,ze nie ma co się podniecać .
Sam byłem świadkiem jak długostażowa celniczka ,stałem jako pierwszy do odprawy ,dłubie ziarka w budzie przez 40 minut .
Nie rozumiem jednego ,nie pasuję Ci praca to po co tam siedzisz ?
Pozdrawiam