Postepowanie Sprawdzające

IWAN

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Witam
Czy do kogoś z nowo zakwalifikowanych osób z jesiennego naboru odzywał się ktoś z kadr IC ?

Z tego co się dowiedziałem to należy sprawdzać w najbliższych dniach stronkę i wyniki tam mają być

Czekałem, aż w końcu ktoś u nas założy ten temat :p

Z tego co się dowiedziałem to należy sprawdzać w najbliższych dniach stronkę i wyniki tam mają być

:cool: A skąd masz takie ciekawe wieści? I od kogo. Jeśli możesz powiedzieć. ;)

Żadna tajemnica. Dzwoniłem do kadr i tak mi powiedziano że w najbliższych dniach powinny być wyniki postępowania sprawdzającego.

Ostatnia edycja:
Aha. Ciekawi mnie jeszcze co wg. kadr oznacza "w najbliższych dniach". Czy to będzie ten tydzień, czy do końca lutego. Ciekawe czy mają wyniki postępowania sprawdzającego i lenią się przy publikowaniu, a może na dniach mają spłynąć do nich?

Tego to już nie wiem.
Gdzie dostałeś przydział? jeśli można wiedzieć

Też Kuźnica jak wszystko dobrze pójdzie:)

No tak, pozostało czekać nam na "najbliższe dni". Ale może mrozek się skończy do tego czasu jak nas zatrudnią :P

Badania lekarskie, mundury, mianowanie... to też trochę potrwa i mrozy odpuszczą:)

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich. W końcu postępowanie rekrutacyjne dobiegło końca i spotkamy się wszyscy 3 marca na ,,uroczystym'' mianowaniu :)

dziś dzwoniła do mnie kobieta z kadr i mówiłą o tym i o tym jeszcze aby odbierać skierowania na badania lekarskie.

Żegnaj Życie...
Ktos z nowoprzyjętych do bobrów tu zagląda? Niewykluczone, że przez 1-wszy tydzień czeka nas osmiogodzinny dzień pracy, tak więc odpada bus.
Szukam transportu xD

Jak czytam o waszym entuzjazmie to mi sie zygac chce;););) zycze powodzenia w nowych miejscach pracy i czekam z niecierpliwoscia aby zobaczyc wasze miny w tym wymazonym zakladzie pracy (czytac obozie pracy)

hehe ja tak samo :) Oczywiscie nie zycze nikomu zle ale z perspektywy czasu taki zapal mnie az przeraza.

Wszystkich którym nie podoba sie praca na państwowym garnuszku ze wszystkimi przywilejami (tam wogóle jakieś są) zapraszam do pracy u ''prywaciarza'' ..........zycze powodzenia

Jak czytam o waszym entuzjazmie to mi sie zygac chce;);)

Ale chce Ci się rzygać bo tego entuzjazmu nie ma czy jest go za dużo w naszych postach?:cool:
O ile pamiętam, nikt na forum nie pisał o swoich marzeniach. Myślę, że każdy składając papiery zdawał sobie sprawę że łatwo nie będzie. Dostać się to cząstka sukcesu, a potem przetrwać to już będzie coś i myślę że ludzie to wiedzą.
Poza tym nie spotkałem jeszcze żadnej osoby, która by była zadowolona ze swojej pracy i płacy. Nawet ostatnio jakiś senator stwierdził, że pracuje za "psie pieniądze", a hotel poselski to gorszy niż noclegownie dla niemieckich bezdomnych.:p

Back
Do góry