POST UŻYTKOWNIKÓW CZAT KOROSZCZYN

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
colnik napisał:
Chcą nas i tak wydymać - znacie już chyba treść rozp. MF z 28.01.2008 (Dz. U. 13 poz. 82)!

a Ordynacje Podatkową zmienili, zgodnie z Prawem Celnym SAD jest wnioskiem, a Ordynacja Podatkowa wskazuje organy do roapatrywania wniosku. Nie ma SG takich kompetencji i ich nigdy nie uzyska Pozdrawiam brać Celników

No tak zaraz zmienią Op

nie maja do tego uprawnień -nie rozporzadzenie

Do masakry

Masakra to ty nie wiesz że starzy czatownicy korocha byli mistrzami świata w podzielności uwagi ( jakże wspamiała cecha w tym zawodzie ) Potrafili zarówno być na czacie i jednocześnie pracować , co więcej jak obliczono ich wydajność pracy była większa wtedy o 36.065 %
Więc wszytkie pierdy tego typu po co ten koroch itp prosze sobie schować gdzieś a jak dalej się nie podoba to prosze nie wchodzić na ten post , jest tyle innych postów na tym forum gdzie można się wymądrzać , obrażać , udowadniać swoje racje itd.

jesteś w błędzie gościu ninka już w uc nie pracuje i nie interesuje mnie MF nie blokuje...a Ciebie też pozdrawiam i zarazem przepraszam ,że sie nie pozegnałam z Toba i z innymi moimi znajomymi...Myslę ze wybaczysz mi to....

Nie słuchajcie Masakry to jakiś debil i prowokator, pisze na każdego kto popiera protest. Podobno donosi do ministerstwa !

nina napisał:
jesteś w błędzie gościu ninka już w uc nie pracuje i nie interesuje mnie MF nie blokuje...a Ciebie też pozdrawiam i zarazem przepraszam ,że sie nie pozegnałam z Toba i z innymi moimi znajomymi...Myslę ze wybaczysz mi to....

No to wszystko wyjaśnia chociaż.... była opcja inna na info , ale :wink:
Nie ma co wybaczać, życie toczy się dalej powodzenia Chocolate :)

Back
Do góry