POST UŻYTKOWNIKÓW CZAT KOROSZCZYN

Ludzie z Koroszcyna czekam na jakies szkolenia aby Wam odstawić bo to co robicie to mistrzostwo !!!!

NISKIE UKŁONY DLA WAS !!!!

KOROCH

Uwaga
Chciałbym zawiadomić że nasza wspaniała koleżanka Gocha aktualnie przebywa w szpitalu. Niestety nie wiem nic bliżej. Mam nadzieje że zdrowie pozwoli Jej wziąć udział w corocznej konferencji w Istebnej.
ZA ZDROWIE GOCHY .... O G N I A !!!!!!!!!!!!!!

Niestety na "back in the future" - z czatem nie da rady.
Pozostały wspomnienia komu jakie to już inna sprawa.

Kapitan Bomba :lol:
Kod:
pl.youtube.com/watch?v=NYZg614cKbY

Wprowadziłeś trochę zamieszania Krówko... Myślę że trzeba żeby ten post spadł tymczasem. Ożywi się go w odpowiedniejszym czasie....
A co do czata - byłam bywalcem, częstym, niemal stałym.. Nie tęsknię. Nie postuluję żeby wrócił. Wręcz przeciwnie. To była właściwa decyzja osób moderujących.Powiedziałabym nawet, że dla niektórych spóźniona.
Thx za info nt Gochy. Zadzwonię do niej...

dziubdzius napisał:
Naszą stronę MF (???) już odblokował więc można pogadać z kolegami z Koroszczyna i dodac im otuchy :lol:

Przecież była informacja że blokada została nałożona POWYŻEJ MF !!!!!!!!
Na poziomie "gov" nałożenie blokady to chyba MSWiA zarządza. 8)

Anonymous napisał:
dziubdzius napisał:
Naszą stronę MF (???) już odblokował więc można pogadać z kolegami z Koroszczyna i dodac im otuchy :lol:

Przecież była informacja że blokada została nałożona POWYŻEJ MF !!!!!!!!
Na poziomie "gov" nałożenie blokady to chyba MSWiA zarządza. 8)

Chyba odpuścili sobie, bo wszystkiego nie mogli kontrolować. Brak fachowców??!!! :roll:

Sydney napisał:
Oczywiście jestem za :!:
Piszemy postulat :?: :lol:
Pozdrówki dla Krówki i całej naszej paczki :twisted:
No tak... Chciałem tylko nieśmiało zauważyć, że w pracy to się pracuje a nie czatuje. Jakoś nie przychodzi wam do głowy, że jak siedzicie 4 godziny dziennie na czacie koroszczyńskim to kogoś okradacie?? Może postulat do MF za obniżeniem pensji o połowę za czas spędzony na czacie?? No ale tak, wy nie okradacie, to tylko was okradają. Złodziej to przecież pojęcie względnie w cle jak czas w fizyce :D
ps. wasi przełożeni wiedzą ile spędzacie czasu na czacie? Może warto ich o tym powiadomić w jakimś postulacie?

Back
Do góry