"pomoc znajomym"

eMeS

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
dlaczego więzi przyjacielskie i znajomości pomagają przy załatwianiu spraw w UC, funkcjonariusze bradzo często pomagają znajomym przy załatwianiu spraw w UC , ponieważ bez tej pomocy załatwienie najprostszej sprawy może trwać wiele godzin, dni lub , miesięcy, bez znajomości wewnętrznych procedur petent jest skazany na przegraną mimo tego, że ma rację, bo prawo jest po jego stronie,

ale zasadnicze pytanie gdzie jest w takich przypadkach identyfikowanie się z cłem, brakuje go na dole, brakuje na poziomie kierowników, wyżej nie wiem ale z tego co mówią niektórzy petenci też nie wygląda to różowo

człowiek gnojony i upokarzany nie będzie się identyfikował ze swoją "pracą", zapomnijcie o tym WY na górze

Pozdrawiam najwyższego M. S.

z tą pomocą to bywa różnie

z tą pomocą to bywa różnie, widziałem kiedyś pismo, pytam się petenta kto mu takie głupoty ponawypisywał a on odpowiada że Naczelnik T. M. powiedziała mu że tak będzie najlepiej dla niego. napisane było do dupy, na pewno nic ta osoba nie zyskała. profesjonalizm co się zowie. gratuluję i pozdrawiam T. M.

Back
Do góry