dlaczego więzi przyjacielskie i znajomości pomagają przy załatwianiu spraw w UC, funkcjonariusze bradzo często pomagają znajomym przy załatwianiu spraw w UC , ponieważ bez tej pomocy załatwienie najprostszej sprawy może trwać wiele godzin, dni lub , miesięcy, bez znajomości wewnętrznych procedur petent jest skazany na przegraną mimo tego, że ma rację, bo prawo jest po jego stronie,
ale zasadnicze pytanie gdzie jest w takich przypadkach identyfikowanie się z cłem, brakuje go na dole, brakuje na poziomie kierowników, wyżej nie wiem ale z tego co mówią niektórzy petenci też nie wygląda to różowo
człowiek gnojony i upokarzany nie będzie się identyfikował ze swoją "pracą", zapomnijcie o tym WY na górze
Pozdrawiam najwyższego M. S.
ale zasadnicze pytanie gdzie jest w takich przypadkach identyfikowanie się z cłem, brakuje go na dole, brakuje na poziomie kierowników, wyżej nie wiem ale z tego co mówią niektórzy petenci też nie wygląda to różowo
człowiek gnojony i upokarzany nie będzie się identyfikował ze swoją "pracą", zapomnijcie o tym WY na górze
Pozdrawiam najwyższego M. S.