Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko protest. Nie znam nikogo kto jest za tą ustawą (pomijam przyszłą grupę B 500 i A1500). Nie znam ani jednego celnika, który nie chce OBIECANEJ I CIĘŻKO WYOPRACOWANEJ podwyżki. Tak więc nie lękajmy się!
Wtedy to dopiero , zostaną uruchomione środki finansowe,czyli to co obiecał nam Pan Premier.
na 100% nie wpłynieObawiam sie, ze te pieniadze istnieja tylko wirtualnie czyli jako zapis w planie finansowym panstwa zwanym budzetem. To, ze zostaly nam zapisane oznacza jedynie, ze jak cos wplynie to bedzie na cos wydane. Nie sadze, zeby kasa lezala sobie gdzies na koncie SSC i czekala na ustawe. Pieniadze na sc to jest to, co dopiero wplynie gdzies w polowie roku z podatkow...albo i nie wplynie.
Poważny i zdecydowany protest - to byłby cios nokautujący dla tfu...rządu i jego popleczników w dobie kryzysu. To najlepszy okres na takie działania !!!
Witam.. jestem jak ktos tu napisał z grupy A1500. Od 3 lat jako kierownik OC. Jeslibym dostałbym tysiąc piecset podwyzki to miałbym drugą co do wysokości pensję w oddziale - obecnie mam czwartą z kolei. ...
ja do tej pory nie wiem na czym polega analiza ryzyka,ryzyka czego