Podywżki 150 zł w 2013r. !!!

A co chcieliście psy wojny?Głosowaliście na PO to dalej jazda!Może już starczy?Banda złodziei.

Podwyżki 150 (brutto)

rany, ludzie czy tak trudno wejść na stronę RCL i sprawdzić? Rozporządzenie skierowano do podpisu JVR z adnotacją, że zmiana jest :-) wyrównanie od 1 lipca 2013 a nie od 1 stycznia 2013 (mimo że kwotę na dodatek na stopniu zabezpieczono już w zeszłym roku po zmniejszeniu stanu o 420 etaty - czary-mary)

Tak jak napisał MAJKI. Projekt jest skierowany do podpisu. Taka informacja jest na RCL. Nie mogłem tylko otworzyć tekstu "projektu rozporządzenia", a byłem ciekawy tego niusa, że wyrównanie owszem, ale dopiero od lipca.

Koniec rozmów w tym temacie podwyżki wchodzą w życie od 01.08.2013 z wyrównaniem od 01.07.2013 i koniec .Pozdrawiam

jaki kużwa koniec
1 - to nie podwyżka, bo takowe dostały in służby, my, ponieważ podwyżek nie dostaliśmy, mieliśmy otrzymać jako REKOMPENSATĘ, wzrost dodatków - od 1 stycznia
2 - ze względu na brak ( !!! ) dodatkowych środków na wzrost dodatków ( tylko dla nas ), pieniądze miały pochodzić z oszczędności etatowych w sc - bez konieczności przesuwania dodatkowych środków

to ja się pytam - na co i dla kogo pójdzie kasa za I półrocze - ok 14 tys celników x 150 zł x 6 miesięcy = ca 12 600 000 zł ???

jaki kużwa koniec
1 - to nie podwyżka, bo takowe dostały in służby, my, ponieważ podwyżek nie dostaliśmy, mieliśmy otrzymać jako REKOMPENSATĘ, wzrost dodatków - od 1 stycznia
2 - ze względu na brak ( !!! ) dodatkowych środków na wzrost dodatków ( tylko dla nas ), pieniądze miały pochodzić z oszczędności etatowych w sc - bez konieczności przesuwania dodatkowych środków

to ja się pytam - na co i dla kogo pójdzie kasa za I półrocze - ok 14 tys celników x 150 zł x 6 miesięcy = ca 12 600 000 zł ???

Minister Rostowski szuka 8mld w resortach także i my musimy swoje dołożyć.
Trzeba mieć nadzieję, że w ogóle to rozporząadzenie zostanie podpisane.

Jak Ci nie pasuje to daj mi. Ja się chętnie zaopiekuję 1200 zł za rok. Narzekajcie dalej! Inni zapierd... robiąc to samo bez dodatków za stopnie, 100% chorobowego, dodatkowe dni urlopu za frajer. Wiecznie kur... niezadowoleni i uciemiężeni. Przeglądając to forum dochodzę do wniosku, że najzwyczajniej w świecie macie za dużo w dupach.

Ja w przeciwieństwie do większości tutaj "odbierając" wypłatę czuje się jak Miauczyński w Dniu Świra.

Dzięki za poprawkę no stress.

Ostatnia edycja:
Back
Do góry