Rozumiem Tele echo, że nie potrafisz długo usiedzieć, bez wpisu
, jednakże w tym przypadku chyba należało. Możliwe, że "Celnie" to agent wpływu. Nie ma sensu go karmić. Ma 3 posty, szkalujące FC, dołączył przed chwilą. Istnieje prawdopodobieństwo, że jego wpisy są po prostu na zamówienie. Pisze, min, że mamy więcej niż inni. Ja tam przyglądam się np. FSG w swojej pracy i widzę, że ci robią mniej za większe pieniążki. Więc teza o tym , że mamy więcej jest chybiona. Nawet stwierdzę, że spośród służb mundurowych mamy najmniej, ponosząc największą odpowiedzialność za swoją służbę i obracając się w najszerszym spektrum przepisów i regulacji, co wymaga od nas dużo lepszego przygotowania merytorycznego niż np Strażnik graniczny, czy więzienny. Myślę, że zadaniem "celnie" jest przygotowanie nas na brak podwyżek, a jak najlepiej to zrobic? Upodlić, zdołować, dać po ryju po prostu... - nie wiem czemu, ale mi to pachnie metodami rodem z oficjalnie "minionej" epoki
Także nie sugerujcie się tym co on pisze, pieniądze nam się należą, tyle że pewnie nie będzie, bo budżet ci z rządu zdemolowali do reszty.