Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W Warszawie zwyciężyły związki opłacane przez DIC ,prosimy o opublikowanie nazwisk abyśmy mogli wyrazić swoją wdzięczność.
"nie każdy z tych zwiazków byl ZA! a O żadnych naciskach nie słyszałem .....No to jeśli nie każdy z tych związków był za, to oni nie wiedzieli co podpisywali? Ilu jeszcze takich wybrańców ludu celnego mamy? To lista tych którym "serdecznie" "dziękuję" za 45 zeta (brutto) "podwyżki". Dokładnie tego nie wyrażę, bo nie wypada publicznie używać słów powszechnie uważanych za obraźliwe.
Po trupach i bez refleksji nad krzywdą ludzką. Kacza dupa, ale mamy "elyte". Wyhodowaną na własnej krwi. Niby wszyscy pełnimy służbę, ale wyrosła nam garstka bezkarnych magnatów pleniących się na państwowym polu.
Zgadzam sie z Tobą w całości, ale mam dobrą radę ( zrobisz jak uważasz) - edytuj powyższe, bo za chwilę niejaki szeregowiec zarzuci Ci upolitycznianie forum i niestosowność wpisu w świetle ostatnich wydarzeń.... vide mój komentarz w wątku o Komisji Finansów Publicznych....
Pozdrawiam
no i co z tego, ze wybuchnie?!?