Nie martw się bo gdy trzeba było działać to działałem. Mnie prosić o wsparcie nie trzeba, choć na tym etapie to mogę to mieć głęboko gdzieś bo z końcem roku i tak mnie tu już nie będziePokaż, co Ty potrafisz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie martw się bo gdy trzeba było działać to działałem. Mnie prosić o wsparcie nie trzeba, choć na tym etapie to mogę to mieć głęboko gdzieś bo z końcem roku i tak mnie tu już nie będziePokaż, co Ty potrafisz?
Nasz Miły Teusz zamroził "modernizację" dwa lata temu...tarczowo, to może wyślij jakiś "cynk" z przypomnieniem o odmrożeniu do KPRM.Protest trwa i jest skuteczny.
W ub. roku dostałem zwrot podatku po kilku dniach roboczych od rozliczenia pit, a teraz już prawie miesiąc czekam.
Niestety, protest uderza nie w DIAS i MF, ale we mnie,obecnego sponsora tego cyrku czyli prywaciarza od płacenia podatków.
Ależ się nie martwię.Nie martw się bo gdy trzeba było działać to działałem. Mnie prosić o wsparcie nie trzeba, choć na tym etapie to mogę to mieć głęboko gdzieś bo z końcem roku i tak mnie tu już nie będzie
Spokojnie, każdy wybiera swoją ścieżke.Ależ się nie martwię.
Dziwi tylko ten jęk na forum od dłuższego czasu.
Tylko nieudacznicy godzą się na taki stan, widocznie bez perspektyw poza służbą.
Ps. Śmiej się Stefan123, tylko to ci pozostało
Wreszcie mniej gadania i pisania pisma a wiecej mam Nadzieje akcjiKoniec starań o porozumienie. Celnicy ruszają z protestem
Związkowcy z ZZ Celnicy PL uznali, że koniec ze staraniem się o wypracowanie porozumienia z kierownictwem Krajowej Administracji Skarbowej. Jego działania, co więcej, wymusza - jak to określili - ogłoszenie akcji protestacyjnej, gdyż nie udało się rozwiązać istniejących w Służbie Celno-Skarbowej...infosecurity24.pl
Tylko takich jak Ty to by sie przydalo, że tak powiem ,,pińcet,, osóbCóż, bolą mnie plecy. A w sumie i kolano się odzywa... Myślę, że to dobry moment, żeby przystanąć i pomyśleć o własnym zdrowiu.
A to tylko mną pomiatają przy ustalaniu mnożnika i "nagrody kwartalnej"? Tylko ja pracuję ponad siły i ochłap, który ktoś ze specyficznym poczuciem humoru nazwał uposażeniem? Tylko ja się notorycznie nie wysypiam i nie wystarcza mi do kolejnej wypłaty? Myślę, że jest nas kilka tysięcy. Harujacych jak woły na kilku "oficerów", nie ogarniających w jaką nędzę wpędzili ludzi. Śmiejących się z nas publicznie, twierdząc, że zarabiamy nawet na wyższym poziomie niż inni funkcjonariusze. A my jak żuczki dalej toczymy kulki z nawozu, zaniedbując i rujnując swoje zdrowie.Tylko takich jak Ty to by sie przydalo, że tak powiem ,,pińcet,, osób
Zgadzam sie z tym co piszesz.ja tez teraz na zwolnieniu.dbam o zdrowieA to tylko mną pomiatają przy ustalaniu mnożnika i "nagrody kwartalnej"? Tylko ja pracuję ponad siły i ochłap, który ktoś ze specyficznym poczuciem humoru nazwał uposażeniem? Tylko ja się notorycznie nie wysypiam i nie wystarcza mi do kolejnej wypłaty? Myślę, że jest nas kilka tysięcy. Harujacych jak woły na kilku "oficerów", nie ogarniających w jaką nędzę wpędzili ludzi. Śmiejących się z nas publicznie, twierdząc, że zarabiamy nawet na wyższym poziomie niż inni funkcjonariusze. A my jak żuczki dalej toczymy kulki z nawozu, zaniedbując i rujnując swoje zdrowie.
Może czas zostawić te kulkę gówna i iść na emkę, oczywiście dla tych co mają możliwość. Bo zastanawiać się czy i kiedy to już chyba nie ma sensu.A my jak żuczki dalej toczymy kulki z nawozu, zaniedbując i rujnując swoje zdrowie.