Na mój apel nie ma odpowiedzi......Może przekaże to SKAS nasz kumpel @Falcon ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na mój apel nie ma odpowiedzi......Może przekaże to SKAS nasz kumpel @Falcon ?
Funki mieli nagrody, ponieważ zapierdzielali za trzech (tzw. wolne etaty) i stąd nazbierały się nadwyżki a dyro w mundurze przekazał je funkcjonariuszom. W IAS Lublin nadwyżki odsyłano do MF. Dlatego piszę, że w Rzeszowie choć nie wiele ale lepiej.@czwschód jeśli chodzi o funkcjonariuszy to i owszem mieli takie premie. Cywile niestety nie.
Jak doszła do nas ta informacja o nagrodach w Rzeszowie to większość nie wierzyła. Ludzie myśleli że się ktoś o jedno zero pomylił. W Ias Lublin wtedy bodajże za Bieleckiego nagroda grudniowa 600 zł.Ale w Rzeszowie nagrody po 10k braliście a w Lublinie z laską 1000brutto...
Oj, z łaską
Podobnie jak cywil dyrektor z Lublina oddał kasę funkcjonariuszy.@czwschód szkoda, że nie był taki szczodry dla cywilów, tylko cywilów pieniądze oddał do MF i odszedł po angielsku.
Może jak będzie potrzebny kolejny "koziołek" to nagle ktoś uzna, że SKAS się "nie sprawdziła" . Wesołego świętowania.A ja nieustannie żałuję iż Generał Walczak odszedł ze Służby. On był naszą nadzieją. Mam nadzieję że wróci do Służby. Na razie.
nie ma takiej opcji, najwyżej będzie bardziej potrzebna gdzieś indziej.Może jak będzie potrzebny kolejny "koziołek" to nagle ktoś uzna, że SKAS się "nie sprawdziła" . Wesołego świętowania.
Na ten moment to raczej propozycje JEDNEGO związku. Po drugie 15 minut owszem, ale co GODZINĘ !!!Co na protest w skarbówce celnicy pl?
jak będzie jakiś protest to jak znam celników to na pewno go poprą...a te 15 minut...szanujmy sięCo na protest w skarbówce celnicy pl?
Czyli, liczysz na osamotnienie ALTERNATYWY ? W sumie patrząc na HISTERYCZNE działania przedstawicieli S od "majówki 2020" to może byćjak będzie jakiś protest to jak znam celników to na pewno go poprą...a te 15 minut...szanujmy się
To wydaje się niemożliwe, ponieważ właśnie dlatego zapewne odszedł, że za bardzo był funkcjonariuszem prawdziwej służby, więc kompletnie nie pasował.A ja nieustannie żałuję iż Generał Walczak odszedł ze Służby. On był naszą nadzieją. Mam nadzieję że wróci do Służby. Na razie.
takie formy protestu, to mogą sobie w buty włożyćNa ten moment to raczej propozycje JEDNEGO związku. Po drugie 15 minut owszem, ale co GODZINĘ !!!
Cóż, były inne...ale nie znalazły wsparcia. I wcale nie ma pewności, że ta się urzeczywistniZdrowiatakie formy protestu, to mogą sobie w buty włożyć
15 minut nawet co godzinę to nie protest. Skarbowcy! tylko na tyle was stać? Pokażcie, że macie jaja!jak będzie jakiś protest to jak znam celników to na pewno go poprą...a te 15 minut...szanujmy się
Pokaż, co Ty potrafisz?15 minut nawet co godzinę to nie protest. Skarbowcy! tylko na tyle was stać? Pokażcie, że macie jaja!
Jako celnik emeryt jestem pełen podziwu dla ryzyka jakie podjęli skarbowcy. Życzę tylko wytrwałości i nie dajcie się złamać Zawsze możecie zagrozić zaostrzeniem protestu do 20 minut, jakby były naciski ze strony kierownictwa.Co na protest w skarbówce celnicy pl?