podwyżka uposażeń

Tzw. związki zawodowe działające w IC Białystok podpisały porozumienie z DIC w sprawie podwyżek.

Oczywiście zostaną rozdysponowane pod wartościowanie.

Podwyżkę otrzymuje 209 funkcjonariuszy ze stanowisk specjalistycznych - średnia dla nich to ok. 160zł
oraz 236 ekspertów - średnia dla nich to ok.433zł

Stanowiska ekperckie otrzymują 74,15% puli środków

Wiele związków wchodzących w skład Federacji i Zrzeszenia ZZSC podpisuje porozumienia z DIC.

Oświadczam, że postępowanie tzw. związków zawodowych utrudnia nam w znacznym stopniu prowadzenie działalności związkowej. Zachowanie tych związków utrudnia nam uporządkowanie wielu spraw pracowniczych, dając DIC pełną swobodę działań.

no to zwartościowali 30 zl sł. trzydziesci złotych !!! wyrównanie od stycznia no to jaka płaca taka praca !

brak słów

za 30 zł wyrównania od stycznia do listopada niech sobie sami pracują. Teraz kierownicy i cała elita bedzie się śmiała bo specjalisści robią robotę a oni biorą pieniądze. Masz racje kolego

JAKA PŁACA TAKA PRACA

wyrównanie

jestem wkurwiona na maksa starszy spec. 2350 wrównania za 2010 a innii kilkanaście tysięcy i żeby naprawdę robili coś innego, trudniejszego niż ja

a moze my specjalisci pokarzemy ekspertom ile umieja? przecież oni nas okradli...i to niezle !!!

Oj, jak dzieci normalnie, jak dzieci......bo to akurat eksperci WAS okradli.... nie stresujcie się lepiej na te święta i włączcie luz. Merry Christmas ;)

a ja nie podzielam uwagi poprzednika...niestety ja sie nie wyluzuje tak jak ty...bo nie mam powodu ...tak ..jak zapewne ...ty(dowartosciowany)

Teraz czuję się jak heros. 30zł wyrównania potrafi człowieka podbudować jak nic ;) Z tej radości chyba przepiję całe wyrównanie. Ale będą balety...

Back
Do góry