PANIE PREMIERZE

Może poprośmy pana Romana Giertycha o reprezentowanie naszych interesów przed rządem. To praktyk, mecenas i uczciwy człowiek.

Obejrzyjcie "nocna zmiane" na youtube[/quote

:lol: :lol: :lol: :lol: no jasne poczytajcie Gazetę Polską o żydokomunie,oligarchach,masonach,rowerzystach,spijajcie z ust Kurskiego prawdę o dziadku w Wehrmachcie,wytrzyjcie pianę z ust Maciarewicza i wypastujcie brudne buty Jarka.
A prawda jest taka - GOSPODARKA GŁUPKI GOSPODARKA i rachunek ekonomiczny.Podwyżki i emeryturki tak jak mundurowi??? A do tego płatne nadgodziny - otóż mundurowym płatne nadgodziny sie nienależą.Powiedźcie tej waszej zwiazkowej aby zabrała się do roboty i przestała politykować,bo tego nie umie,a swoją drogą najpierw musi zdjąć z paluchów te pięciocentymetrowe tipsy,bo nie zdoła utrzymać ołówka.Widać,ze praca jest jej obca.

Magdo 123
gdybyś była uczciwa, bez nastawienia przeciw nam, to wiedziałabyś, kto zaproponował płatne nadgodziny. Wyjasnię Ci to: to propozycja rządu, więc kto tu jest nie wporządku? kto od początku rozmów nie mówił prawdy?

Magda123 napisał:
Anonymous napisał:
40 % dochodu tego Państwa przynosi Służba Celna

Jasne i dlatego powinniście to wszystko odebrać we własnych zarobkach.Ciekawe kto te bzdurne 40 % wam podał,PODSTAWOWE dochody państwa są z VATu!!!

Oj głupia Ty, głupia Ty. Słuzba Celna to nie tylko cło, to także Vat i akcyza, ale skąd taki prostak ma to wiedziec.

GOSC napisał:
Magdo 123-odliczanie skonczone.Teraz mozesz juz dla dobra funkcjonariuszy i forumowiczow eksplodowac
Ani mi w głowie,z przyjemnością poczekam ,aż wywalą was z roboty.Tak,tak to słuszna idea,przyjąć nowych,nie gadać z fołtami ze związków zawodowych a tym,którzy podejmą pracę zagwarantować więcej niż fołty wymyślają.
Funkcjonariuszy denerwują wypowiedzi na ich temat,forumowicze wolą we własnym gronie opowiadać kto,kiedy i na co weźmie lewe zwolnienie.Niedoczekanie wasze,nie po to płacę składki chorobowe,jeśli trzeba(b.rzadko) korzystam z prywatnej słuzby zdrowia aby emerytom nie zabierać miejsca w kolejkach,abyście teraz pieniądze WSZYSTKICH podatników wyrzucali w błoto.Mam nadzieję,że wasze forum poczyta sobie jakiś bystry prokurator,a co wolno wszystkim,w końcu jest demokracja :!: :!:

Magda123 napisał:
GOSC napisał:
Magdo 123-odliczanie skonczone.Teraz mozesz juz dla dobra funkcjonariuszy i forumowiczow eksplodowac
Ani mi w głowie,z przyjemnością poczekam ,aż wywalą was z roboty.Tak,tak to słuszna idea,przyjąć nowych,nie gadać z fołtami ze związków zawodowych a tym,którzy podejmą pracę zagwarantować więcej niż fołty wymyślają.
Funkcjonariuszy denerwują wypowiedzi na ich temat,forumowicze wolą we własnym gronie opowiadać kto,kiedy i na co weźmie lewe zwolnienie.Niedoczekanie wasze,nie po to płacę składki chorobowe,jeśli trzeba(b.rzadko) korzystam z prywatnej słuzby zdrowia aby emerytom nie zabierać miejsca w kolejkach,abyście teraz pieniądze WSZYSTKICH podatników wyrzucali w błoto.Mam nadzieję,że wasze forum poczyta sobie jakiś bystry prokurator,a co wolno wszystkim,w końcu jest demokracja :!: :!:

Magda 123 nie przeszkadzaj jak dorosli rozmawiają OK?

Czarny Góral napisał:
Magda123 napisał:
GOSC napisał:

Magda 123 nie przeszkadzaj jak dorosli rozmawiają OK?

Doprawdy,to wśród was są jacyś dorosli :?: :?: :?: :lol: :lol:

w ustawie modernizacyjnej f.c - jako slużba UMUNDUROWANA - a nie mundurowa - czytaj komunikat na coryntii str. 2

dlatego związki wkurzone - nie o kase poszlo jak to w mediach prezentują - ale ten zapis..............

ktoś jest kłamczuszkiem .....

Back
Do góry