G
Guest
Gość
Może poprośmy pana Romana Giertycha o reprezentowanie naszych interesów przed rządem. To praktyk, mecenas i uczciwy człowiek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:Anonymous napisał:Jarek miał nas w dupie a Lechu ci teraz pomoże?
Lechu ma na pieńku z Donaldem więc - siłą rozpędu - bedzie po naszej stronie chce czy nie - musi
customs officer napisał:Anonymous napisał:Anonymous napisał:Jarek miał nas w dupie a Lechu ci teraz pomoże?
Lechu ma na pieńku z Donaldem więc - siłą rozpędu - bedzie po naszej stronie chce czy nie - musi
dialog trzeba prowadzić i z premierem i prezydentem jak trzeba.
wierna zona napisał:PANI MAGDO ...a ja biore caly czas....meżowi do buzi
Magda123 napisał:Anonymous napisał:40 % dochodu tego Państwa przynosi Służba Celna
Jasne i dlatego powinniście to wszystko odebrać we własnych zarobkach.Ciekawe kto te bzdurne 40 % wam podał,PODSTAWOWE dochody państwa są z VATu!!!
wierna zona napisał:PANI MAGDO ...a ja biore caly czas....meżowi do buzi
Ani mi w głowie,z przyjemnością poczekam ,aż wywalą was z roboty.Tak,tak to słuszna idea,przyjąć nowych,nie gadać z fołtami ze związków zawodowych a tym,którzy podejmą pracę zagwarantować więcej niż fołty wymyślają.GOSC napisał:Magdo 123-odliczanie skonczone.Teraz mozesz juz dla dobra funkcjonariuszy i forumowiczow eksplodowac
Magda123 napisał:Ani mi w głowie,z przyjemnością poczekam ,aż wywalą was z roboty.Tak,tak to słuszna idea,przyjąć nowych,nie gadać z fołtami ze związków zawodowych a tym,którzy podejmą pracę zagwarantować więcej niż fołty wymyślają.GOSC napisał:Magdo 123-odliczanie skonczone.Teraz mozesz juz dla dobra funkcjonariuszy i forumowiczow eksplodowac
Funkcjonariuszy denerwują wypowiedzi na ich temat,forumowicze wolą we własnym gronie opowiadać kto,kiedy i na co weźmie lewe zwolnienie.Niedoczekanie wasze,nie po to płacę składki chorobowe,jeśli trzeba(b.rzadko) korzystam z prywatnej słuzby zdrowia aby emerytom nie zabierać miejsca w kolejkach,abyście teraz pieniądze WSZYSTKICH podatników wyrzucali w błoto.Mam nadzieję,że wasze forum poczyta sobie jakiś bystry prokurator,a co wolno wszystkim,w końcu jest demokracja :!: :!:
Czarny Góral napisał:Magda123 napisał:Ani mi w głowie,z przyjemnością poczekam ,aż wywalą was z roboty.Tak,tak to słuszna idea,przyjąć nowych,nie gadać z fołtami ze związków zawodowych a tym,którzy podejmą pracę zagwarantować więcej niż fołty wymyślają.GOSC napisał:Magdo 123-odliczanie skonczone.Teraz mozesz juz dla dobra funkcjonariuszy i forumowiczow eksplodowac
Funkcjonariuszy denerwują wypowiedzi na ich temat,forumowicze wolą we własnym gronie opowiadać kto,kiedy i na co weźmie lewe zwolnienie.Niedoczekanie wasze,nie po to płacę składki chorobowe,jeśli trzeba(b.rzadko) korzystam z prywatnej słuzby zdrowia aby emerytom nie zabierać miejsca w kolejkach,abyście teraz pieniądze WSZYSTKICH podatników wyrzucali w błoto.Mam nadzieję,że wasze forum poczyta sobie jakiś bystry prokurator,a co wolno wszystkim,w końcu jest demokracja :!: :!:
Magda 123 nie przeszkadzaj jak dorosli rozmawiają OK?
Anonymous napisał:PANI MAGDO ...a ja biore caly czas....meżowi do buzi