PANIE PREMIERZE

wierna zona napisał:
no i dupa blada
ale mają ubaw z polskiego rządu w mediach zachodnich
Ekonomiści wyliczyli ze 2 dni strajku celników kosztują więcej niz koszt wprowadzenia wcześniejszych emerytur dla tej grupy zawodowej i wyplacenie 255 zł na etat (500- 245 ujęte w budżecie)
co zrobić wstyd mi za polski rząd

cło

przestańcie pisać jakieś bzdety, może każdy niech się zastanowi i prześle jakieś konstruktywne propozycje dla naszych przedstawicieli , co i jak teraz działać

panie premierze

pomyśl jeszcze co będzie z Polskim Cłem jesli teraz odpuścimy
Jak Nas traktuje mf i premier(kłamią w tv w zywe oczy)

Re: FC

Anonymous napisał:
Magda123 napisał:
MAGDA PRZYJMIJ SIE DO CLA I BIERZ HARACZE DLA CIEBIE ART 25 USTAWY O SLUZBIE CELNEJ MILYCH ROZMOW Z PROKURATURA

A w życiu!!!To co? do tej pory nie wiedzieliście ile zarabiacie????Teraz dopiero doprowadzacie kraj do anarchii?Trzeba było rozmawiać z Kaczyńskimi,słyszycie przecież ile oni mają pomysłów na "godne" i "solidarne" życie.Jesli uważacie,że nowy rząd w oparciu o budżet opracowany przez poprzedników jest w stanie wytrzasnąć z rękawa tak duże podwyżki dla WSZYSTKICH z budżetówki,tzn.,że widzicie czubek własnego nosa i to co robicie to czyste awanturnictwo!A piszę o haraczach bo byłam marynarzem i wiem jak to bywało.Dopóki je braliście było cicho a trzeba było rozmawiać i wymuszać POWOLI na kolejnych rzadach modernizację.Ale wtedy pensja nie była ważna ,niewielki dodatek do "dodatków".Związki zawodowe,(a ta wasza z długimi szponami na czele),lekarze,pielęgniarki,nauczyciele,a pewnie wkrótce policja,wojsko,straż graniczna wszyscy zastrajkują,wezmą urlopy na żądanie,lewe zwolnienia lekarskie,a co tam należy nam sie niech się wali i pali,najwyżej nowe wybory i wrócą Kaczyńscy z Gosiewskimi i Dornami.Tego chcecie!!!!!

Re: panie premierze

Anonymous napisał:

premier kłamie- jak i nasi przełożeni!
PRoponuję zwróćmy się o pomoc do PREZYDENTA!
Premier strzela fochami jak baba , duma mu nie pozwala na podjęcie współpracy, rozmów z Pezydentem....jak i z nami celnikami.
A przeciez to dzieki nam...społeczeństwu jest gdzie jest! (ps. emigrację z podatkami też wyciulał :-) - ups-to nie byl mój kandydat)

Anonymous napisał:
40 % dochodu tego Państwa przynosi Służba Celna

Jasne i dlatego powinniście to wszystko odebrać we własnych zarobkach.Ciekawe kto te bzdurne 40 % wam podał,PODSTAWOWE dochody państwa są z VATu!!!

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:

Premier strzela fochami jak baba , duma mu nie pozwala na podjęcie współpracy, rozmów z Pezydentem....jak i z nami celnikami.
A przeciez to dzieki nam...społeczeństwu jest gdzie jest! (ps. emigrację z podatkami też wyciulał :-) - ups-to nie byl mój kandydat)

A MOJ K......A BYł :oops: PROTEST!!!

Anonymous napisał:
pani magdo porozmawiamy jak przyjdzie pani z dokumentami do dprawy.)

NIE przyjdę :-)))!!!! Najeździłam się po świecie,granicę przekraczam b.rzadko,a we wschodnim kierunki NIGDY!! Szukajcie mnie po zachodniej stronie,szansa trafienia jak w totolotku.WSZYSTKIE zakupy robię w POLSCE!!!

Re: madziu

Anonymous napisał:
Madziu z MF daj se siana - protest trwa!!!!!!!!!!!

Ja z MF ????????:lol: :lol: :lol: Sama pracuję na swoją pensję ,w zębach odprowadzam podatki,składki i miałam wielką nadzieję,że po wyborach otrząśniemy się z resztek komuny w którą ponownie wprowadzał nas PiS z małymi braćmi na czele.No ale widzę,że działacze związkowi są w stanie rozłożyć każde państwo na łopatki.Osobiście mam nadzieję,że rzad nie ustąpi,bo jak to zrobi będzie hiperinflacja( inni przecież nie będą chcieli być gorsi,należy im się a co?).No to dodrukuje się pieniędzy i te wasze dodatkowe 1500 starczy psu na budę.No ale co tu tłumaczyć wszystkim się należy,w końcu państwowe to nie moje co nie?!!!

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:

A MOJ K......A BYł :oops: PROTEST!!!

Teraz wiem komu dziękować hihi :-)

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Jarek miał nas w dupie a Lechu ci teraz pomoże?

Lechu ma na pieńku z Donaldem :-) więc - siłą rozpędu - bedzie po naszej stronie :-) chce czy nie - musi :-)
Wolę Donka od kaczorów oni są nieodpowiedzialni.

zatem mówisz...i masz- ale co masz? ciągle nic-a protest trwa tydzień! Wszyscy chca go zakonczyc-kazdy wyjść z twarzą....zgodziliśmy sie na niższe podwyżki - ale emerytury? przeciez w niedziele jeszcze miały byc-jak mowił premier....teraz juz mu w nic nie wierze

Back
Do góry