panie dyrektorze IC Przemyśl.

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kogo oni do tej słuzby przyjęli?!!? Jak sprawdzić? Nie potrafisz liczyć do 15? do przedszkola sie wróc haha

No właśnie!będą wam kazać pić paliwo to będziecie!Celnik to nie jest mechanik.Zgadzacie się na wszystko,żeby tylko nie podpaść i stać na pasie,ciekawe dlaczego?

Hoho

Matołki jesteście. I tak zabilbiście się aby być na granicy!!

zgadza się, temat z WPROST dotyczy okresu przed wejsciem do unii , gdy była jeszcze granica na Odrze i Nysie i dopiero przyszli alokowani celnicy nabierali tam doświadczenia wiec trudno zrozumieć dlaczego po rzuceniu ich na granicę wschodnią nie pozwolono im "odprawiac tiry'? toż to marnotrawstwo sił i srodków i skandal, ale jak napisał autor tematu, juz chodza na te TIRY , życzmy im wiec dużo powodzenia w pracy a redaktorom z WPROST lekkiego pióra i dużo atramentu

A ja myślę,że redaktorzy z WPROST bardziej zainteresują się karierami celnych ze wschodu,jak oberwaniec z czworaków z ukraińskim akcentem,po kilku latach pracy w UC mieszka w zamku i jeździ super bryką.To temat !Szybki awans społeczny w Polsce ''B''

A ja myślę,że redaktorzy z WPROST bardziej zainteresują się karierami celnych ze wschodu,jak oberwaniec z czworaków z ukraińskim akcentem,po kilku latach pracy w UC mieszka w zamku i jeździ super bryką.To temat !Szybki awans społeczny w Polsce ''B''

skąd Ty możesz wiedzieć czym zainteresuje sie redaktor pisma? sam na pisaniu znasz się jak małpa na fryzjerstwie co widac po Twoim wpisie a w zamku to mieszka klucz , powinienes to wiedzieć matołku

skąd Ty możesz wiedzieć czym zainteresuje sie redaktor pisma? sam na pisaniu znasz się jak małpa na fryzjerstwie co widac po Twoim wpisie a w zamku to mieszka klucz , powinienes to wiedzieć matołku

Matołka to poszukaj sobie w lustrze,wiem prawda boli wasze zycie po 2004 r zmieniło się diametralnie,alokacja zmieniła wasz status,z carów wschodu zmieniliście się w urzedników,którzy powoli uczą się słów -proszę ,dziękuję,uczycie się zwrotów proszę pana,pani-wczesniej zaczynaliście odprawę od słów-diengi imajesz?-nauczymy was kultury.

Matołka to poszukaj sobie w lustrze,wiem prawda boli wasze zycie po 2004 r zmieniło się diametralnie,alokacja zmieniła wasz status,z carów wschodu zmieniliście się w urzedników,którzy powoli uczą się słów -proszę ,dziękuję,uczycie się zwrotów proszę pana,pani-wczesniej zaczynaliście odprawę od słów-diengi imajesz?-nauczymy was kultury.

pisz, pisz, nie słuchaj tych prześmiewców, masz bardzo dobre pióro a w realu to nie masz kolegów i nie masz z kim podyskutowac bo ile można do konia mówic?

pisz, pisz, nie słuchaj tych prześmiewców, masz bardzo dobre pióro a w realu to nie masz kolegów i nie masz z kim podyskutowac bo ile można do konia mówic?

Po co w te słowne potyczki mieszać te piękne zwierzęta,którym my ludzie nie dorastamy do kopyt.Wzieliśmy się z chwili nieuwagi boga,za którą do dzisiaj,ON musi się wstydzić,konie wyszły z mgły i są idealne.

Trudno szukać kolegów w przestraszonym tłumie usłużnych,zakompleksionych pajacyków,walczących o swoją karierę donosami,cynizmem i dwulicowym obliczem.Moi koledzy mieli gości o 6 rano,gości którzy nie pukali i nie mieli kluczy.Moi koledzy siedzieli sankcję ,nawet dwie,straszeni,naciskani przez aparat prokuratury w końcu wyszli i zostali uniewinnieni.Niedługo do nas wrócą,jak piję z nimi wódkę,to mi głupio,że mnie nikt nie odwiedził tak wcześnie rano,chociaż prowokuje,bo mam ciekawe informacje na temat kadry kierowniczej,nikt nie jest zainteresowany,ale są media,które w naszych czasach zastepują prokuraturę.Więc odpowiadam,mam kolegów ale tylko kilku.

Back
Do góry