!!! P r o t e s t !!!

• Thread starter Thread starter wschodni wiatr
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ktos z was napisał ze jak SNP stanie to nie zatankujemy paliwa na stacji

nie jest to cała prawda , jedynie to co mozna zrobic na składach w rafinerii to opóżnic proces związany z produkcja lub wysyłka ale jezeli nic nie znajdzie sie konkretnego to w nieskończonośc nie mozna stopowac procesu produkcyjnego

to jedno

drugie to czesto z obserwacji z Lotosu wiem ze prawo swoje i szerokie uprawnienia SNP, a potega firmy jaka jest rafineria swoje i ta potega czesto torpeduje działanie pracownika SNP
np( poprzez interpretacje prawne wydawane przez MF w stosunku do Lotosu które praktycznie sprowadzaja SNP-owca do roli stepla pocztowego:D

moim zdaniem lepszym rozwiązaniem w SNP jest branie urlopów lub L4, gdyz to powoduje braki kadrowe a kazdy skład ma swoja specyfike i nie jest łatwo załatwic pracownika na podmianke a jak juz to na dzień dobry narobi mnóstwo byków w robocie i poprzez to opózni robote w rafinerii:D
ja tam jestem od poniedziałku na L4 przez 21 dni:D
pozdrawiam

Myślę że kolejna taka akcja powinna nastąpić teraz, przed wyborami.Od czasu jak ZZ rzuciły temat pikiety, to nagle p.kłamlica na intranecie napisał słowo do celników. Jak teraz tego nie wykorzystamy to już nigdy.Oni na górze już są posrani, bo wszystko im się zaczyna sypać więdzą że już im się worek z pomysłami kończy. Co do akcji to wszyscy powinni się włączyć niezależnie od miejsca pełnienia służby. A związki powinny cicho załatwić wspólne stanowisko aby się znów przed załogą nie zkompromitować.Cich dletego że to forum również wróg czyta..Pozdro dla wszystkich - jednoczcie się

dlatego K(ł)amlicy ne wierzę. mam nieodparte wrażenie, że nasze związki zaczynają mówić powoli jednym głosem ("feuderacji" nie zaliczam do zwiazków tylko do feudałów :D ) może cos dobrego z tego wyniknie...

Prosze !przewoznicy raz pokazali sie w mediach na konferencji i juz jest porozumienie blokady odwolane A MY DALEJ PLE PLE !

Back
Do góry