Opinia o was celnikach

• Thread starter Thread starter WALCZąCY Z CELNIKAMI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
W

WALCZąCY Z CELNIKAMI

Gość
Jesteście bandą nierobów i dyletantów (nie wszyscy) ale niestety ci dobrzy są marginesem w waszej profesji. Czytałem to wasze forum i tyle "kwasu" chamstwa i obelg nie ma nawet na stronie ultra skrajnych ugrupowań młodzieżowych. Zachowujecie się gorzej od facetów z prewencji (dawniej ZOMO). Gdyby dać wam uprawnienia takie jak policji to byście ześwirowali do reszty a przejście graniczne zamieniłoby sie w placówkę gestapo. Zdyhajcie z głodu bo na nic innego nie zasługujecie.

Walczący z celnikami, szkoda, że zapału do walki starcza Tobie jedynie na tyle, żeby umieścić swoje wypociny na internetowym forum.

A gdyby nie celnicy, to kto inny "zdehłby" z głodu.

Ciekawa koncepcja...coś produkujecie, wytwarzacie albo czyms handlujecie...jesteście poborcami podatkowymi...sprzedaż znaczków sądowych tez zapewnia wpływy do skarbu państwa.
Może w końcu przestawicie swoje myślenie - to wy jesteście dla petentów, a nie petenci dla was!

walczacy z celnikami to jak to mam rozumieć
1.prokurator a moze przemytnik ktoremu celnik przeszkadza a jak trzeba sie go pozbyć to pomawia niech bedzie uczciwy i poda swe dane
bo jak oskarza to musi miec dowody a jak ma dowody to jako uczciwy obywatel niech zgłosi to odpowiednim władzom.kto wie o przestępstwie a nie zgłosi tego jest karany

osoba ktora ropoczela ten watek nie napislal niczego nowego a tym bardziej niczego odkrywczeczego --- stos sterotypowych stwierdzen i ogolnikow -- jakze to inne slowaod tych ktore sie zwykle slyszy od tych samych kierowcow ktorzy na nas teraz pluja (zakaldam ze to glos jednego z kierowcow) w chwili gdy wizoa pare litro paliwa wiecej lub beznzyny , papierosow lub alkoholu prosza o to by przymnkac na to ok bo pol rodziny jest umierajcej nie ma z czego zyc itp -- dziwi mnie krotka pamiec tych ostatanich..... ale coz ....

Nie jestem przemytnikiem, nie jestem kierowcą, jetem zwykłym podróżnym który wiele razy przekracza granice z Ukrainą i widzi waszą pracę. Żaden prokurator na świecie nie otworzy sprawy komuś komu woda sodowa uderzyła do głowy, który chamstwo wyniósł z domu lub zchamiał w środowisku pracy, który rozmowę z petentem zaczyna od słów "kurwa o co chodzi". A na słowa "przepraszam, czy mógłby mnie pan poinformować" słyszy w odpowiedzi "NIE JESTEM BIUREM INFORMACYJNYM". Jest dno, 11 metrów mułu i granica z celnikami pod nim. "Walczący z celnikami" należy traktować w cudzysłowie ja po prostu chce żeby dotarło do waszej świadomości to co tu czytałem wiele razy że to nie jest wasz prywatny biznes (niestety często jest) a praca na rzecz tych którzy wam płacą - społeczeństwa

Twoj podpis mowi o tobie wszystko, jesli dla ciebie sluzby panstwowe to kanalie ..... to generalnie nie mamy o czym z toba rozmawiac.

Służby celne reprezentują taki poziom jak policja. A policja i służby celne nie są jedynymi służbami państwowymi w kraju chociaż uważają się za "pępek świata" i tu znowu wychodzi z was wasze zarozumialstwo. Nie twierdze że jesteście nie potrzebni twierdze że coś wam się pomieszało w głowach.

WALCZąCY Z CELNIKAMI napisał:
Jesteście bandą nierobów i dyletantów (nie wszyscy) ale niestety ci dobrzy są marginesem w waszej profesji. Czytałem to wasze forum i tyle "kwasu" chamstwa i obelg nie ma nawet na stronie ultra skrajnych ugrupowań młodzieżowych. Zachowujecie się gorzej od facetów z prewencji (dawniej ZOMO). Gdyby dać wam uprawnienia takie jak policji to byście ześwirowali do reszty a przejście graniczne zamieniłoby sie w placówkę gestapo. Zdyhajcie z głodu bo na nic innego nie zasługujecie.

Bardzo mi pomogła ta wypowiedź. Teraz wiem, że słusznie robię.

protestujący Celnik

zdychajcie pisze sie przez ch panie walczacy.

A jak jestes taki netowy bohater napinacz to zapraszamy na granice.Mozemy pogadac 8)

Cóż,Walczący ma trochę racji pisząc o patologii w cle. tylko, że uogólnia niektóre zachowania na wszystkich pracujących co jest co najmniej krzywdzące. czarne owce trafiaję się w każdej branży. wśród kierowców, nauczycieli, policjantów itd.
Pozostawiam pod rozwagę. :wink:

rozmowę z petentem zaczyna od słów "kurwa o co chodzi". A na słowa "przepraszam, czy mógłby mnie pan poinformować" słyszy w odpowiedzi "NIE JESTEM BIUREM INFORMACYJNYM".

ma gość rację

[]

Służby celne reprezentują taki poziom jak policja. A policja i służby celne nie są jedynymi służbami państwowymi w kraju chociaż uważają się za "pępek świata" i tu znowu wychodzi z was wasze zarozumialstwo. Nie twierdze że jesteście nie potrzebni twierdze że coś wam się pomieszało w głowach.
NO WŁAŚNIE, TO NIE WY PRZYNOSICIE DOCHÓD TYLKO PODATNICY I TO OD NICH ZALEŻY CZY CHCĄ UCZCIWIE ODPROWADZAĆ DANINY, CZY CHCĄ KOMBINOWAĆ, A OD WASZEGO ZAANGAŻOWANIA ZALESZY CZY TO DRUGIE IM SIĘ OPŁACI

Miałem do czynienia i z policją i innymi służbami mundurowymi. Wspaniali ludzie. Przeklinaja czasem, to prawda, ale wcale się nie dziwię (bardzo stresująca praca). Są oczywiście wyjątki, ale tak jest wszędzie...

do walczący z celnikami . ty nie jesteś podróżnym tylko zwykłą pi.....ną smierdzącą .<mrówką> której celnicy przeszkadzają zarabiać

Panie walczacy z celnikami!!!Panu juz dziekujemy(a o tym ZOMO to z doswiadcenia?)Jestes debilem ja wiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

majkel napisał:
tommaz napisał:
A gdyby nie celnicy, to kto inny "zdehłby" z głodu

Ciekawa koncepcja...coś produkujecie, wytwarzacie albo czyms handlujecie...jesteście poborcami podatkowymi...sprzedaż znaczków sądowych tez zapewnia wpływy do skarbu państwa.
Może w końcu przestawicie swoje myślenie - to wy jesteście dla petentów, a nie petenci dla was!

chcę przypomnnieć że 15000 funkcjonariuszy tworzy1/3 budżetu 40 milionowego państwa z którego czrepią nauczyciele, lekarze, pielęgniarki, wojsko, policja, straż graniczna i cala inna budzetówka trzeba też powiedzieć że w przypadku policji wojska straży granicznej służby ochrony kolei to oni nie płacą wogóle na ZUS na chorobowe i renty a z czego otrzymują na z budżetu czyli 1/3 wypłaty oraz emerytury jest z naszych dochodów tj 33% a zapomniałem o rządzie posłąch senatorach którzy ostania podniesli sobie dofinansowanie do mieszkań i biur twierdząc ze nie są ich w stanie utrzymać paranoja jam mam 2000 im 10000 nie starcza

Back
Do góry