Danzigerzoll
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Jestem oficerem, nie jestem członkiem ZZ Celnicy.pl, ani też innego związku działającego w Służbie Celnej. Znam też sporo oficerów, którzy nie pełnią żadnych funkcji kierowniczych (kiedyś je pełnili), a najwięcej znam kierowników zmian (sam jestem takim kierownikiem). To, że osiągnąłem stopień oficerski, wynikało z kryteriów ustawowych (min. z faktu uczestniczenia w zespołeach projektowych informatycznych systemów celnych), a nie z tego, że lizałem czyjś tyłek lub klęczałem przed kimś w pozie niedwuznacznej.
Mam osobistą prośbę - z pełnym szacunkiem dla miarkującego oszołomów i frustratów Pana Siwego - odpieprzcie się ode mnie i od dziesiątek znanych mi oficerów płci obojga, którzy codziennie żyły sobie w robocie zrywają. A jak macie personalne przykłady oficerów-ścierwojadów to jazda! Po nazwiskach i ich czynach. I podpiszcie się swoimi nazwiskami. Odwaga przy internetowej (względnej zresztą) anonimowości staniała...
Kierownik zmiany Paweł Dobrzycki.
Mam osobistą prośbę - z pełnym szacunkiem dla miarkującego oszołomów i frustratów Pana Siwego - odpieprzcie się ode mnie i od dziesiątek znanych mi oficerów płci obojga, którzy codziennie żyły sobie w robocie zrywają. A jak macie personalne przykłady oficerów-ścierwojadów to jazda! Po nazwiskach i ich czynach. I podpiszcie się swoimi nazwiskami. Odwaga przy internetowej (względnej zresztą) anonimowości staniała...
Kierownik zmiany Paweł Dobrzycki.