OC D Dorohusk, OC Dorohusk, OC Chełm - PROTEST TRWA !

• Thread starter Thread starter Dorohusk
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czy to prawda, że Pan Dyr. z IC BP dzwoni osobiście do f-szy i straszy ich konsekwencjami gabinetowymi jak nie przyjdą do pracy? Podobno robią to razem z zamojskim n-kiem.

OC D Dorohusk, OC Dorohusk, OC Chełm - PROTEST TRWA !

Potwierdzam - dyrekcja grozi postępowaniami dyscyp. za "uż" (kpina) a młodszym fc grozi brakiem przedłużenia umowy o pracę...

"Maja Hisz z biura prasowego resortu informuje: - Na razie nie wiemy, czy kogoś wyślemy na miejsce. Dopiero dziś dostaliśmy protest podpisany przez kierowców tirów. Nic nie wiem o postulatach celników."

Jeśli MF nie wie o naszych postulatach to może ktoś z nas kto może poprzeć wszystko paragrafami (a wiem że są tacy) wyśle im mejla z naszymi postulatami? Przecież ZZ tego nie zrobią tylko planują zaplanowanie terminu spotkań do negocjacji

Skoro mesz potwierdzoną wiedzę na ten temat to możesz się nią śmiało podzielić z organami ścigania. Niech na własnej dupie odczują jak działa w SC zasada domniemania niewinności.

Ten świętanowski zaraz pęknie!
wróci jak niepyszny go gdyni, a mógł, gdyby miał jaja,
zachować się inaczej i BRONIĆ LUDZI i SŁUŻBY!

a co, nie wie jak jest! żal mi go.

A kto tam bedzie pracował jak nie przedłużą umów o pracę , natomiast odnośnie postepowań dyscyplinarnych za UŻ to już poprostu kpina!!!!!! Pan dyrektor z kolegą naczelnikiem poprostu łamia prawo! W zasadzie tymi postami powinna zająć się prokuratura, przesłuchac celnych z Dorohuska, sprawdzić bilingi i mamy czarne na białym co ci panowi wyrabiaja!!!

Re: OC D Dorohusk, OC Dorohusk, OC Chełm - PROTEST TRWA !

Dorohusk napisał:
Potwierdzam - dyrekcja grozi postępowaniami dyscyp. za "uż" (kpina) a młodszym fc grozi brakiem przedłużenia umowy o pracę...

Dyrekcja? Banda karierowiczów! Komu mogą grozić? Nie te czasy.
Panie i Panowie Rośnijcie w Siłę i Trwajcie w Proteście.
Mamy teraz największą Szansę na Poprawę Swego Losu.

Zastraszanie? ... Nie to jest już skandal. To jest jawne łamanie prawa. To tak traktuje nas kierownictwo? Celnicy - zwłaszcza ci młodzi - bądźcie świadomi swoich praw. Nikt nie może wam odmówić urlopu na żądanie. A najlepiej to idźcie sobie na zwolnienie aby podreperować zdrowie fizycznie i psychiczne. A jak kierownictwo będzie stosować takie totalitalne metody to jeszcze trochę sami będą harować na pasach i będą pomawiani przez przemytników o korupcję. Bądźcie twardzi i zdecydowani.

Czas brać się do roboty :lol: .jutro ide na L4 to mój kierownik bedzie sie mógł wykazać przy odprawach w wewnetrznym oc. chyba, że z radości narobi w gacie :oops: pozdrawiam wszystkich protestujacych

HEJ

KOCHANI CELNI.KORCZOWA STOI I DO 27.01.2008 NA PEWNO BĘDZIE STAŁA. PRAKTYCZNIE WSZYSCY WZIĘLI L4 LUB WYKOŻYSTUJĄ NŻ-KI. INNE ODZIAŁY TEŻ NIECH ROBIĄ JUZ DZISIAJ I JUTRO TO SAMO. W KORCZOWEJ NA NOC PRZYSZŁO 3 OSOBY KTÓRE SIĘ WYŁAMAŁY ZE ZMIANY I DWIE KTÓRE ZOSTAŁY ŚCIĄGNIĘTE NA GWAŁT Z BIURA. TAK ŻE WSZYSTKO IDZIE W DOBRYM KIERUNKU.

L4 i wszystko jasne - nikt nikomu nic nie zrobi !!!
Można iść nawet na zapalenie dupy :-) lub górnych dróg moczowych :-).
Trzymajcie się - jeżeli dacie sie zastraszyć zawsze będziemy popychadłem.
A jeżeli ktoś będzie Wam bronił iść na urlop na żądanie - ŻĄDAJCIE TEGO NA PIŚMIE - efekt murowany.

p

... może powinniśmy pisać do MF zawalić im skrzynki żądaniami im więcej ich będzie tym lepiej niech nie mówią że nic nie wiedzą niech otworzą rano skrzynki z kitkoma tysiącami nowych wiadomości moze trzeba im powiedzieć żeby usłyszeli -dzisiaj -jutro pojutrze -koniec aresztowań -koniec traktowania nas jak wołow roboczych koniec aby pupile szli po naszych grzbietach do kariery -właściwe płace -ustawa o sc do kosza i ...

Back
Do góry