OC BIAŁYSTOK TRWA W PROTESCIE NADAL

• Thread starter Thread starter FOREST GAMP
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
F

FOREST GAMP

Gość
UWAGA JUTRO BĘDĄ TYLKO LUDZIE ŚCIĄGNIĘCI DO POMOCY I KIEROWNICY, ODPOCZYWAMY I CZEKAMY NA WYNIKI NEGOCJACJI W MF. ACHA JANEK W NA BRAMĘ :D

hmmm

a ja w tym tygodniu wracam do pracy zastanawiam się czy nie przedłożyć sobie absencji w pracy :| bo jakoś czuje się źle i coś mnie łamie :P
i chyba będę miał tym razem problemy ze stawami :P

Forest! Jesteśmy z Wami. Pewnie już wiecie, że pomału ruszają też komórki wewnętrzne UC Białystok (brawo KS!). Z pewnych źródeł wiem, że jutro będzie jeszcze lepiej. Ta całą akcja me jeszcze tę dobrą stronę, że przydupasy Sztywnego ruszą wreszcie tyłki i poczują na czym polega praca celnika.

PROTEST OC BIAŁYSTOK

JIM DZIĘKI ZA SŁOWA WSPARCIA A CO W OCD KUZNICA I BOBRY

graniczna paranoja

Dziś sama śmietanka na granicy. Taki zaszczyt dla kierowców. Nietykalni. Stołek zobowiązuje. He he!

Re: graniczna paranoja

Celina13 napisał:
Dziś sama śmietanka na granicy. Taki zaszczyt dla kierowców. Nietykalni. Stołek zobowiązuje. He he!
A tak z ciekawości to kto dziś wnocy odprawia na Bobrach i Kuźnicy, no bo chyba nie nacz Mucha?

ZEMSTA

WITAM

JAK SADZICIE PAN będzie się mścił ? za to ze ludzie nie chcieli isc na granicę lub zachorowali ;)

Będzie niepokornych smagał bambusowym kijem po kolanach i to publicznie w korytarzu przy zejściu do szatni :wink:

wieści z IC: juz prawie wszyscy pracują około (50-60%), w OC podobnie, wyłamały się mobilne-tzn wszyscy UŻ, SNP też pusto ale za to wszystkie sekcje na prawie 100% (olali strajk), cywilni strajk rotacyjni (raz przychodzą a raz nie)-ogólnie lipa jest jak zwykle w Białym

Czy oni w tej Izbie przez strach przed PANEM całkiem zatracili instynkt samozachowawczy? Może niech pójdą jeszcze dalej: niech pracują po godzinach; są jeszcze wolne soboty, ew. niedziele. Są blisko PANA - a nóż ich zobaczy, doceni ich starania... A wtedy udział w podziale zysków pewny!

hmmm

co do izbowców to z tego co wiem to połowa jedynie pracuje :P
reszta na WŻ lub zwolnienie a co co sa to chyba głownie w głównym budynku i to dobrze zakamuflowani bo nikogo ni widu ni słychu a kto sie wychyli dostaje papier

A dziś znowu kadra pojechała na granicę busikiem

mogą jechać, i tak nikt nie ma uprawnień na odprawy ciężkich, nawet naczelnicy

Back
Do góry