Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czyżbyś odmawiał mi godności i honoru tylko dlatego że mam swoje zdanie które odbiega od Twojego?????? Czy dobrze zrozumiałem?????????????? Uważasz że specjalista z 20-to letnim stażem nie może mieć godności i honoru?????ludzką rzeczą jest mieć własne zdanie.
ludzką rzeczą jest pozory traktować za rzeczywistość.
ludzką rzeczą jest mając wiele lat służby przywyknąć do postawy służebnej.
czy to jest zarzut ? nie, raczej smutna konstatacja, że takie poglądy są utrwalone i porządane od wielu lat.
pupilek saloniku MF- GENERAŁ SC, który nie ma zasadniczego kursu celnego oczarował "Panów specjalistów" wg metod specjalistów od propagandy.
sam stopień wymyślił i wdrożył, potem się go dochrapał na być może finiszu własnej politycznej ekipy, a tu nagle okazuje się że duma rozpiera specjalistę celnego z 20-letnim stażem.
gdzie w tym honor i godność falcon, jabol i podobnie mielący swoje własne dni nadaremnie.
"czasami warto płynąć pod prąd, chociaż wyrabia się mięśnie" / zasłyszane /.
pozdrawiam
...Większości należą się awanse, więc nie zachowujmy się jak psy ogrodnika i zróbmy wszystko, aby awansów było jak najwięcej, z tego poziomu możemy tego dokonać tylko naszą pracą a nie populistycznymi hasłami ....
Ewidentnie stanowisko bardzo polityczne ...