nowe uposażenie

smylu

Użytkownik
Punkty reakcji
4
wiecie coś na tamat nowego uposażenia dla MKC i KC zapowiedzianie przez dyrka w zyczeniach z dnia wczorajszego? o ile podniesli i czy to jest wyrównanie wzgledem uposażenia naborów majowych 2005. zima przyszła cieszmy sie bracia

Do Smyla

Co się martwisz. Jak jesteś ziomalem tych co decydują to dostaniesz podwyżkę, a jak nie to kopa wiadomo gdzie... Ponoć to ma być dorównanie do 1900 brutto, ale nikt nic nie wie. Trzymaj się

A co z funkcjonariuszami w służbie przygotowawczej?

derrylku kochanie

Kochany Deryllku, nie załapiesz sie bo nie zatrudniono Cie przed 1 stycznia 2004 roku. Tamci są lepszi od tych co zatrudniono ich po tej dacie. A na podwyżke poczekamy sobie aż skończy sie idea tanich kościołow za pieniadze emerytów. koniec zimy nie na sie co cieszyć.

Nowe upo(dlenie)sażenie

No i stało się - jak zwykle w piątek takie informacje. Podwyżka zasadniczej dla mł. kontrolerów do 1919 zł. Szkoda tylko, że ja nie dostałem, no ale cóż, jestem przecież w elitarnej służbie. I tym poczuciem dumy nakarmię rodzinę. Może rzeczywiście dobrze, że M(other) F(ucker) zamierza rozpieprzyć to towarzycho. Mnie gorzej nie będzie - bo nie może. Odszedł Król, niech żyje Król (a raczej Siedlanowski) czyli na razie kontynuacja... Jak długo jeszcze?

uposażonko- głodowe

Szkoda, że ktoś zapomniał o mkc zatrudnionych w 2006 roku. Jak znam życie to już pewnie tak zostanie. :cry: Bo po co? prawda...

smylu

Fauscie kochany co tam rok 2006. Co mają powiedzieć koledzy zatrudnieni po 1 stycznia 2004,którzy właśnie kończą okres aplikacji mają pozdawane examy a nie dali im tych nedznych 200 PLN BRUTTO, ja imnie zazdroszcze bo wielu z nich ma na utrzymaniu rodziny, i jakby nie zarabiające żony to chyba by kolepali tzw. bide. I nie ma co chyba liczyć na to wyrównanie bo wcześniej nas przeniosą do KAS lub... zielona łączka heheh lub WYSPA. Przyszła zima a dyrektora jak ni ma tak ni ma. Czołem zollowska braci.

Back
Do góry