Nic śmiesznego

11 ekspertów się marnuje aż po 8 godzin dziennie! Wysłać do kanałów albo, do dś tam się spełnią ze
Może obok kapelanów w ramach troski o kondycję psychiczną MF zatrudni też innych fachowców, którzy w drodze mianowania na funkcjonariuszy zdiagnozują pewne jednostki w tym mówców wysokiej izby jak i przedstawicieli suwerena a nawet nieomylnych kapelanów-ekspertów. Mogliby to czynić na terenie Sejmu w ramach stałej opieki wespół ze Strażą Marszałkowską dbającą o bezpieczeństwo. .
Jak wyczytałem w internecie za kwotę ok 10000 zł. można by zatrudnić psychiatrów cyt."Ambitny psychiatra może się też zdecydować na karierę kierowniczą. W szpitalu zarządzaniem zajmują się dyrektorzy i ordynatorzy, a także kierownicy poszczególnych jednostek organizacyjnych. Połowa lekarzy ordynatorów , w tym ordynatorów oddziałów psychiatrycznych, zarabia 9050–11580 zł brutto.28 mar 2023"

Ostatnia edycja:

To naprawdę NIE JEST NIC ŚMIESZNEGO !!!! Czy oni wiedzą co robili ????? Czy to debilizm do potęgi ???? Kto to jest ???? Co sobą reprezentują ????? Mnie IDIOTYZM TYCH MŁODYCH PRZERAŻA !!!!! SZACUN DLA ŻOŁNIERZY ŻE WYTRZYMALI !!!!!! WSTYD I HAŃBA TYM MŁODYM KTÓRZY W TYM UCZESTNICZYLI. Argument za tym aby przywrócić OBOWIĄZKOWĄ SŁUŻBĘ WOJSKOWĄ !!!!! Może by się czegoś nauczyli !!!!!!! Wziąść to szemrane nieodpowiedzialne towarzystwo wzajemnej adoracji do Wojska. Szybko by zmądrzeli oj szybko.

Ostatnia edycja:
To jest wynik lat pracy nad społeczeństwem, świat wg bandich, kiepscy, to są wzorce, które wykreowały tych "ludzi' i ich rodziców, a o działkach nie wspomnę,
Są także inne super seriale emitowane na różnych programach.
Tą patologię łączy jedna osoba, reżyser, przybysz zza wschodniej granicy, ze starego sajuza, to Okil Khamidov.
Wklejam o nim notkę z Wiki i oczywiście jego patologiczny dorobek filmowy, niech każdy sobie sam przemyśli....

Kto to jest
Pochodzi z filmowej rodziny. Ojciec Okila Khamidova, Obid, przez lata był szefem Studia Filmowego Tadżykfilm[3][4]. Ma dwóch braci, również związanych z branżą filmową: Olim jest filmoznawcą, a Tolib – reżyserem. Jako dziecko był statystą na planach filmowych i dubbingował filmy na język tadżycki[5]. W Tadżykistanie zrealizował 14 filmów fabularnych i kilka dokumentalnych. Jest absolwentem wydziału operatorskiego Moskiewskiej Szkoły Filmowej.
Od 1994 mieszka w Polsce[6]. Pracował jako członek obsługi technicznej przy programie Pałer na TV Polonia, później był operatorem kamery i realizatorem we wrocławskiej telewizji TeDe i współtworzył (jako operator, scenarzysta i reżyser) magazyn kryminalny Telewizyjne biuro śledcze, w międzyczasie dorabiał na sprzedaży książek kucharskich[7]. W latach 90. nawiązał współpracę z telewizją Polsat, dla której reżyserował seriale: Świat według Kiepskich, Pierwsza miłość i Fala zbrodni, a także współtworzył oryginalny format typu reality show Dwa światy oraz reality show Bar i teleturnieje: Życiowa szansa, Awantura o kasę i Gra w ciemno[8]. W 2003 Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej Aleksander Kwaśniewski nadał mu polskie obywatelstwo[3]. W 2008 utworzył firmę producencką TAKO Media, którą później przemianował na Polot Media[9]. Stworzył z nią ukraińską wersję formatu Jaka to melodia? i seriale paradokumentalne dla Polsatu: Dlaczego ja?, Trudne sprawy i Na ratunek 112, które także wyreżyserował[10].
Seriale telewizyjne
Zdrady (2013–2017, od 2020)
Nieprawdopodobne, a jednak (2012)
Dlaczego ja? (od 2010)
Trudne sprawy (od 2011)
Pamiętniki z wakacji (2011–2013, 2016)
Świat według Kiepskich (1999–2007)
Fala zbrodni (2003–2008)
Kowalscy kontra Kowalscy (2021–2022)
Dokumenty kryminalne
Biuro kryminalne (2005–2007)

Ucięło mi jego dorobek, więc wlejemy ponownie