Nasi na Euro czyli sobowtóry

despero

Użytkownik
Punkty reakcji
2
niclas_alexandersson_szwecja_duze.jpeg
Bozydar_Iwanow_relacja_1034371.jpg
johan_wiland_szwecja_duze.jpeg

Nie wiem czy podobni.:)
1.Niclas Alexandersson - SWE
2 Bożydar Iwanow - Polsat
3.Johan Wiland - SWE

Tak, rzeczywiście trzech naszych celników gra na euro. No i jeszcze nasz mkc Rodżerowski.

euro_08_logo_neu.jpg

Podobno nasza Izba dostanie od UEFA trzy nowe terenówki w ramach opłaty licencyjnej za wykorzystanie podpisu dyrektora w oficjalnym logo Euro 2008.

JAMA sponsorem Jagiellonii

Jest nam niezmiernie miło poinformować, że marka JOMA została nowym sponsorem technicznym JAGIELLONII BIAŁYSTOK. Nasz Klub jako pierwszy zespół w Polsce został członkiem tzw. „Rodziny JOMA”, czyli drużyn sponsorowanych przez tą markę. Tym samym Jagiellonia znalazła się w zaszczytnym gronie takich klubów jak SEVILLA F.C., zdobywcy Pucharu UEFA w sezonie 2005/06 i 2006/07, GETAFE F.C., angielskiego CHARLTON ATHLETIC, jak również RACINGU SANTANDER, w którym gra nasz rodak Euzebiusz Smolarek. Zawodnicy sponsorowani przez JOMĘ to m.in. Frédéric Kanouté, Francisco Pavón, Iván Helguera.

Hiszpańska JOMA jako czołowy producent sprzętu i odzieży sportowej, w tym butów piłkarskich, od sezonu 2008/2009 będzie, na zasadzie wyłączności, zaopatrywał piłkarzy jak i sztab trenerski Jagiellonii w swoje produkty.

„Uważamy, że JAGIELLONIA to klub z bardzo interesującymi perspektywami i dużym potencjale. JAGIELLONIA to znana marka w świecie piłkarskim, stąd też nasza wola współpracy” - stwierdza Łucja Wieczorek, manager z firmy SMJ Sport, wyłącznego przedstawiciela marki JOMA na Polskę. „Doceniamy wielkie tradycje tego klubu oraz rzeszę wiernych kibiców. To będzie duża przyjemność pracować z JAGIELLONIĄ”.

„Nie mam najmniejszych wątpliwości, że współpraca pomiędzy Jagiellonią, klubem o wspaniałych tradycjach i kibicach, a uznaną, ogólnoświatową marką jaką jest JOMA, przyniesie na pewno wiele satysfakcji oraz obopólnych korzyści” – mówi Ireneusz Trąbiński, prezes zarządu SSA.

Naprawdę to wielka satysfakcja, że nasi zawodnicy i trenerzy będą mogli występować w strojach, najwyższej światowej klasy, w jakich grają czołowe kluby Europy. Dzięki tej współpracy będziemy mogli też zaoferować nowe, ciekawe produkty w atrakcyjnych cenach dla kibiców Jagiellonii – dodaje Patryk Gozdecki, marketing manager, który negocjował warunki umowy.

Mam pytanie czy to jest firma Jama z Kuźnicy. Domyślam się, że wszelkie ubrania zabrane podróżnym na Jamie, zwłaszcza te sportowe, na mocy zawartej umowy zostaną przekazane piłkarzom Jagiellonii. Pozdrawiam pracowników firmy Jama. Mam też pytanie do naszego kierownictwa: czy celnicy mogli założyć firmę Jama? Ta nazwa jest własnością naszej IC...

Volkan DeMIRELL

Kto śledzi euro, ten wie, że w drużynie tureckiej broni Volkan Demirell.
Nie wiem czy wiecie, ale chłop ma dużo wspólnego z naszym dyr.
Nasz też kiedyś był bramkarzem i miał podobną ksywę jak nazwisko Volkana.
Jedyne co ich nie łączy - nasz dyro nie jest Wulkanem, tak jak ten turek, który w ostatnim meczu dostał czerwoną kartkę.

A co do firmy ZINA z linka kol. Despero. Ja wiem tyle że ta firma nie ubraniami się zajmuje, ale lornetkami i innym sprzętem optycznym.

A co do firmy ZINA z linka kol. Despero. Ja wiem tyle że ta firma nie ubraniami się zajmuje, ale lornetkami i innym sprzętem optycznym.

Z tego co wiem firma o nazwie ZINA jest kilku osobową spółką Ona szef plus dzieci jako figuranci Porusza się po przejściu zabytkowym motocykielem DNIEPR z koszem. Swego czasu bawiła się w "drobny" przemyt ale przegięła i ją WOP-ki na szlabanie z 60 sztangami chapneły. Ale to był tylko pretekst do wjazdu na metę. A tam się znalazło jeszcze trochę cigaret, wodki no i noktowizory To był dopiero sukces SG. Obecnie firma ZINA chyba się uspokoiła bo coś o niej nie słychać Wieść niesie że stara się o kartę polaka i wtedy to będzie :):)

jakie dzieci? ona tam ekipę dorosłych woziła. A że solidny z niej płatnik to każdy chciał się z Zinką przez granice przejechać.

Bardzo możliwe Szczegółów nie znam bo osobistego kontaktu z firmą marki ZINA nie miałem Takie słuchy z Kuźni do mnie dotarły :)

trzeba by zapytać Despero. Ostatnio na polowaniu posługiwał się urządzeniami tajemniczej firmy Zina.

Despero słyszał, że Zina teraz jest członkiem grupy rekonstrukcji historycznej i wciela się wraz ze swoją załogą i motocyklem w żołnierzy Wehrmachtu. Obecnie podobno jakiś film o bitwie pod Lenino kręcą.

A co do polowania to faktycznie Depsero trafił ostatnio kilka żubrów.

Komentarz po wygranej Niemiec

Izba Celna w Białymstoku to firma w której pracuje ponad tysiąc osób, rotacja roczna to grubo ponad 100 osób, a i tak dyrektorem jest zawsze SMS.

Jeszcze o Euro

Czy A. Arszawin nie jeździł do nas przez Kuźnice. Patrząc na niego wydawało mi się, że kiedyś chłopu sztraf wypisałem. Audi 100 się woził.

moz-screenshot-10.jpg
moz-screenshot-11.jpg
andriej_arszawin.jpg

Back
Do góry