NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
MF chce żeby wewnętrzne urzędy zrobiły odprawy w tranzycie na wschód! :shock:
Niech trochę pobujam wyobraźnią, i....widzę przyszłość, wyraźnie widzę,.... już widzę te tabuny tirów "uwolnionych" z namaszczeniem MF-u pędzące na wschód ...do gigantycznej kolejki jakiej nawet w Filadelfii, aa! pomyliłem się, w Finlandii nie widzieli.

To oczywiście żart, ale w MF-ie nic chyba nie wiedzą o naszej pracy.

ja się zastanawiam czy oni w mf wiedzą wogóle co my robimy? i czy ktoś tam chociaż raz przeczytał przepisy? :)

przed chwilą fajny reportaz króciutki o nas!...pokazali co się dzieje na granicach! masakra!kończą się nerwy kierowcom...i skrót jutrzejszych gazet!...będziemy wszędzie!...w DZIENNIKU na pierwszej stronie!...teraz nie można odpuścić!...w jedności siła ludzie!!!!

na razi nic nie wiadomo....wiadomo że nasz jacek słabo wie o co chodzi...ale podobno dużo czyta :) :)

piesszarik1323 napisał:
Stiopa napisał:
obserwuję TVN24 i TVP Info - na razie cisza :evil:

na tvpinfo było - nareszcie powiedzieli ze średnia płaca u nas jest równa tekj o która walczymy czyli 1500
Cały czas latam między kanałami, może mi coś umknęło, teraz dłużej popatrzę na pasek

Stiopa napisał:
piesszarik1323 napisał:
Stiopa napisał:
obserwuję TVN24 i TVP Info - na razie cisza :evil:

na tvpinfo było - nareszcie powiedzieli ze średnia płaca u nas jest równa tekj o która walczymy czyli 1500
Cały czas latam między kanałami, może mi coś umknęło, teraz dłużej popatrzę na pasek
to był baaaardzo krótki temat w wiadomoscuiach etraz leci cos o jakiejs dziewczynce z australii

Ciekawie napisali info z konsulatu we Lwowie, że Hrebenne zamknięte do poniedziałku :twisted: :twisted: :twisted:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry