NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
to niezaprzeczalny fakt, nie można w poniedziałek odpuścić, bo już nigdy nic nie dostaniemy, a kierowcy nam jeszcze w poniedziałek pomogą Very Happy, nie martwmy się to jeszcze tylko kilka dni i będzie po wszystkim, oczywiście jeżeli dostaniemy co nam się należy Twisted Evil

IC Olsztyn - Gronowo, Braniewo, grupy mobilne - wiekszosc osob zamiast UŻ poszlo na chorobowe, wiec minimum 7-10 dni pelnego skladu nie bedzie. Moze jakas obsada szkieletowa + ludzie z UC wewnetrznych, ale nic poza tym.

W tv puls podano, że w OC Kuźnica oraz Bobrowniki była pełna obsada. W materiale TV wymieniono jako pracującą jednostkę OC Bydgoszcz.
Pozytywny wydźwięk medialny to taki, że MF przyznał się do wieloletnich zaniedbań.
Jedno nieodparte wrażenie jakie mi się nasuwa, to gdyby zabrakło nam konsekwencji w działaniu rozniosą nas na strzępy. Nie wolno nam się poddawać. Obawiam się, że MF nie odpuści i że z konieczności poniedziałek musi należeć do nas.
Tylko solidarne działanie wykluczy przesuwanie z poszczególnych jednostek do miejsc najpilniejszych.
Jeżeli nie będzie wyraźnych gwarancji musimy trwać.
Pozdrawiam odważnych

Popieram - nie dajmy sie zbyć obietnicami. To mieliśmy już wielokrotnie .Chemy konkretnych poczynań . JUŻ i TERAZ!!!!!!!!

POKAŻ IM ŻE MY TEŻ JESTEŚMY LUDŹMI A NIE JAKIMŚ TAM CELNYM ...MUNDUREM.

Dzięki naszemu protestowi, mam możliwośc podreperowac zdrowie. Szwędam się po specjalistach bo zawsze nie ma czasu, są ważniejsze sprawy, albo nie chce się przyznac że latka w służbie lecą. Kuruję się do 04-02. Pozdrawia granica z UA

Poniedziałek MUSI być powtórką piątku. Jak sie powiedziało A trzeba powiedzieć B.
W przeciwnym razie będziemy wyglądac jak pies z podkulonym ogonem wracający do Pana!

Z tego co wiem IC Poznań w poniedziałek przychodzi do pracy, z przyjemnością robi odprawy szczególnie tranzyty na granicę wschodnią. Nie wiem tylko jak długo ludzie wytrzymają stany podgorączkowe.
Granica dawajcie znać co robić wewnątrz kraju!

zaasadniczo im wiecej zrobicie papierow ekspotowych tym wieksze beda papiery u nas na wschodzie :):):):)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry