NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Dość tego!!

1. Siwy coś pisał? Pewnie, ze "nie może nic napisać"? Kogo więc on kryje? Dominika? Fołtę? ... KOGO? Nie ma poczucia "odrobienia" naszego zaufania? ...

2. Znów mediami nas załatwili ... wyrok na gwałcicielu, kacze-bilingi, zaraz się okaże że newsem jest kaczka która utonęław stawie ...

3. Na wewnętrznych kończą się UŻ ... chcemy już pracować, do nas nie będzie alokacji, żeby kupy papierów z biurek poznikały

4. Rząd wydymał jednoczesnie celników i szoferów.... tylko te dwie strony marzną dziś na drodze. Ministrowie i szefowie Stowarzyszeń siedzą w ciepełku - łiskacze pija ... i śmieją się z nas wszystkich

a może tak przypomnieć stacji TVN żeby wykopała z archiwum materiał z listopada 2004 o alokowanych celnikach chyba wtedy z Warszawy -byłoby co pokazać, bo Ci ludzie płacząc opowiadali w jaki sposób ich traktowano, i że na podjęcie życiowej decyzji dostali "całe" 10 dni!!!!!!

Ty robin nie siej fermentu, jak nie może to nie może, tak ustalił i koniec.

Co do pomocy w rozładowaniu korka to też się nie przejmuj , będzie ok ... i posiłki na pewno Was wspomogą ......

Anonymous napisał:
Ty robin nie siej fermentu, jak nie może to nie może, tak ustalił i koniec.

Co do pomocy w rozładowaniu korka to też się nie przejmuj , będzie ok ... i posiłki na pewno Was wspomogą ......

na wewnętrznym?

edit - nie fermentuję, jeno krew mnie zaczyna zalewać ...

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
SZUKAMY ALOKERSóW Z RODZINAMI I MAłYMI DZIEćMI Z IC WROCłAW. ZA KTóRYCH ZA KASę ZOSTALI W IZBIE PANNY, KAWALEROWIE. ROZWóDKI I ROZWODNICY NIE WSPOMNIMY O MAłżEńSTWACH?[/quote
może pani D.U. z U.C. Wałbrzych przyzna się komu to załatwiła?

W warszawie też mamy takich - obecnie kierowników :-)
dajcie namiary gdzie podawac nazwiska- tu na forum nie wskazane!!!!!

TĄ SPRAWĘ TEŻ POWINNI PORUSZYĆ WYPCHNELI NAS JAK BYDŁO PAMIĘTAM JAK LUDZIE PRZYJERZDŻALI PROSTO NA ODDZIAŁY I KOCZOWALI NA ULICY ALBO DWORCACH MIAŁY BYĆ NA TO KONKRETNE PIENĄDZE A JAK SIĘ OKAZAŁ WIELKIE G...O AI ZTYCH OCHŁAPÓW IZBA POTRAFIŁA JESZCZE WYDRZEĆ I KROIĆ ŻEBY NA KONIEC ROKU MIELI NA PREMIE ZA OSZCZĘDNOŚCI!!!! A DZISIAJ MAM WIĘCEJ DŁUGÓW NIŻ WŁOSÓW NA GŁOWIE ZATO PANI KTÓRA PROWADZIŁA NEGOCJACJE Z MF W TEJ SPRAWIE DOSTAŁA BRĄZOWY KRZYŻ A TU LUDZIE PRZED WYPŁATĄ NAWET ŚWIATEŁKO W LODÓWCE GASZĄ BO SZKODA PRĄDU

W Korczowej na dniu było 3 Tirowców na nocy też 3 wiec spox daleko nie pojadą kolejka podobno sięga do mostu w Radymnie :shock: nawet jakby było 6 to nic nie zmieni, ale jutro bedzie szoook bo nikogo nie bedzie...

ja pierdolx ja mam dośc naprawdę!...
oddałem 11 lat zycia tej instytucji charowałem jak wół, wytrzymywałem wszystko ale mam dość!

jeżeli oni nas wydymają ( a czuje że tak będzie)
koncze przygodę z tym bagnem!
z doświadczeniem jakie mam znajdę myśle jeszcze prace jakas dobrą gdzie beda miec szanowac, przepraszam ze głosowałem na Tuska byłem głupi jak większośc...
jak zrobią inni z uprawnieniami?nie wiem
Pozdrawiam Was wszystkich tego zrywu nigdy nie zapomnę. dziękuje Wam
Dziękuje również Panu Sławomirowi Siwemu (wspaniały człowiek)

mam dość...

Chłopie nie poddaj się . Ja też w tym bagienku jestem naście lat ale tak jak na giełdzie po osiągnięciu dna moze być tylko lepiej . Pozdrawiam granica zachodnia

no jest chyba dobrze...czy ktos pracuje...czy tylko czekamy na decyzje ,pozytywna rządu....z niecierpliwoscią

Status
Zamknięty.
Back
Do góry