NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Te niesprawdzone informacje są elementem strategi. Nie ulegajcie emocjom.

Negocjacje trwają już 7 godzin. Wszelkie pojawiające się informacje o ich przebiegu to spekulacje.

Czekamy na oficjalny komunikat

PROTEST TRWA

koledzy rozmowy zakończyly się godzinę temu zostały przełożone do jutra ponieważ nie udało się dojśc do porozumienia. Mf zobzczył że odprawy są i straciliśmy pozycję

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Przekazcie Siwemu, ze musi dac jakas informacje co robic do godziny max. 18:40, zeby zdazyc uprzedzic ludzi wychodzacych na zmiane o 19:00 i 20:00 !
Najwyżej zrobicie dokładne rewizje

Moze, ale w mediach pojdzie "ze celnicy poszli do pracy i przystali na warunki MF"!!! I znowu trzeba bedzie wszystko odkrecac!

Anonymous napisał:
koledzy rozmowy zakończyly się godzinę temu zostały przełożone do jutra ponieważ nie udało się dojśc do porozumienia. Mf zobzczył że odprawy są i straciliśmy pozycję
chcesz stracić jakąś część ciała

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Przekazcie Siwemu, ze musi dac jakas informacje co robic do godziny max. 18:40, zeby zdazyc uprzedzic ludzi wychodzacych na zmiane o 19:00 i 20:00 !
Najwyżej zrobicie dokładne rewizje

Moze, ale w mediach pojdzie "ze celnicy poszli do pracy i przystali na warunki MF"!!! I znowu trzeba bedzie wszystko odkrecac!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!INFORMACJA OD LESZKA Z WARSZAWY!!!!!!!!

ROZMOWY NADAL TRAWAJą NASI REPREZENTANCI STOJA STANOWCZO PRZY NASZYCH POSTULATACH.
ZACHOWAJMY ZIMNA KREW I POCZEKAJMY NA FINAł ROZMóW.
TO JEST PEWNA INFORMACJA Z WARSZAWY.

PRZED CHWILA ZACZęLI ROZMAWIAć KONKRETNIE O EMERYTURACH JAK ROWNIEż BYśMY DOSTALI KAżDY PO 500 ZL NEETO NA KAżDY ETAT.
ZOBACZYMY CO BęDZIE

gość 101 napisał:
calineczka napisał:
Przykro mi to powiedzieć ale od początku miałam wrażenie, że kolejny raz chcą nas wykiwać. Najgorszym w naszej służbie jest to, że nasi przełożeni w randze dyrektora i naczelnika, są przeciw nam. Nie stanęli za nami murem. Tak jakby uzyskane w wyniku naszego protestu uprawnienia miały dotyczyć tylko nas. Straszenie nas jest na porządku dziennym.

,Następne protesty wzniecimy przeciwko dyrektorom i naczelnikom bo ja już nie mam zamiaru słuchać ślepo i patrzeć w milczeniu na to ich całe "zarządzanie" To nie jest ich folwark.

Niestety, Kolego, to jest na razie ich folwark. Tak wynika np. w IC Białystok gdzie dyr kolejny raz odesłał półtorej bańki do warszawki tytułem oszcędności i sam otrzymał w nagrodę 10 % z tego nagrody.

Jura

Czarny Góral napisał:
gość 101 napisał:
calineczka napisał:
Przykro mi to powiedzieć ale od początku miałam wrażenie, że kolejny raz chcą nas wykiwać. Najgorszym w naszej służbie jest to, że nasi przełożeni w randze dyrektora i naczelnika, są przeciw nam. Nie stanęli za nami murem. Tak jakby uzyskane w wyniku naszego protestu uprawnienia miały dotyczyć tylko nas. Straszenie nas jest na porządku dziennym.

,Następne protesty wzniecimy przeciwko dyrektorom i naczelnikom bo ja już nie mam zamiaru słuchać ślepo i patrzeć w milczeniu na to ich całe "zarządzanie" To nie jest ich folwark.

Niestety, Kolego, to jest na razie ich folwark. Tak wynika np. w IC Białystok gdzie dyr kolejny raz odesłał półtorej bańki do warszawki tytułem oszcędności i sam otrzymał w nagrodę 10 % z tego nagrody.

Jura

I tak jest w każdej Izbie :twisted:

jada łamistrajki z Katowic do Korczowej :evil: Co oni qwa myslą ze ich tam z otwartymi rekami przyjmą?
:x

Czarny Góral napisał:
gość 101 napisał:
calineczka napisał:

Jura

To pewne info? Moze by to wykorzystac w mediach?

Anonymous napisał:
treść rozp. MF z 28.01.2008 (Dz. U. 13 poz. 82)!

m.in.: "upoważnia się terenowe organy Straży Granicznej, do dnia 11 lutego 2008 r., do wykonywania następujących zadań organów celnych:
1) sprawowanie dozoru celnego i wykonywanie kontroli celnej,
2) przyjmowanie zgłoszeń celnych o objęcie towarów procedurą celną, zwalnianie towarów do tych procedur oraz nadawanie towarom innego przeznaczenia celnego."
I tak dalej...
Ta informacja powinna dotrzeć do Departamentu Ceł Unii Europejskiej w celu spradzenia czy nie jest łamane prawo unijne!!

Całkowicie jestem za taką propozycją. Ale to mogą dokonać nasi związkowcy. Niech Siwy and Co. zabiorą się jaknajszybciej za ten temat.

Jura

jada łamistrajki z Katowic do Korczowej Co oni qwa myslą ze ich tam z otwartymi rekami przyjmą?

Medyka!!! SIEDZIEć W DOMU!!1 żEBY NIE PSZYSZłO WAM DO GłOWY Iść NA NOC!!! BO NIE WRóCę TAM NIGDY!!!

cholera,huśtawka,ponoć mają rozmawiać.Dlatego czekajmy jeszcze z tą"odpowiedzialnością za losy kraju" :roll:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry