Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:Najwyżej zrobicie dokładne rewizjeAnonymous napisał:Przekazcie Siwemu, ze musi dac jakas informacje co robic do godziny max. 18:40, zeby zdazyc uprzedzic ludzi wychodzacych na zmiane o 19:00 i 20:00 !
chcesz stracić jakąś część ciałaAnonymous napisał:koledzy rozmowy zakończyly się godzinę temu zostały przełożone do jutra ponieważ nie udało się dojśc do porozumienia. Mf zobzczył że odprawy są i straciliśmy pozycję
Anonymous napisał:Anonymous napisał:Najwyżej zrobicie dokładne rewizjeAnonymous napisał:Przekazcie Siwemu, ze musi dac jakas informacje co robic do godziny max. 18:40, zeby zdazyc uprzedzic ludzi wychodzacych na zmiane o 19:00 i 20:00 !
Moze, ale w mediach pojdzie "ze celnicy poszli do pracy i przystali na warunki MF"!!! I znowu trzeba bedzie wszystko odkrecac!
gość 101 napisał:calineczka napisał:Przykro mi to powiedzieć ale od początku miałam wrażenie, że kolejny raz chcą nas wykiwać. Najgorszym w naszej służbie jest to, że nasi przełożeni w randze dyrektora i naczelnika, są przeciw nam. Nie stanęli za nami murem. Tak jakby uzyskane w wyniku naszego protestu uprawnienia miały dotyczyć tylko nas. Straszenie nas jest na porządku dziennym.
,Następne protesty wzniecimy przeciwko dyrektorom i naczelnikom bo ja już nie mam zamiaru słuchać ślepo i patrzeć w milczeniu na to ich całe "zarządzanie" To nie jest ich folwark.
BŁAGAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Anonymous napisał:Koroszczyn - nie przychodzcie na noc do pracy !!!
Czarny Góral napisał:gość 101 napisał:calineczka napisał:Przykro mi to powiedzieć ale od początku miałam wrażenie, że kolejny raz chcą nas wykiwać. Najgorszym w naszej służbie jest to, że nasi przełożeni w randze dyrektora i naczelnika, są przeciw nam. Nie stanęli za nami murem. Tak jakby uzyskane w wyniku naszego protestu uprawnienia miały dotyczyć tylko nas. Straszenie nas jest na porządku dziennym.
,Następne protesty wzniecimy przeciwko dyrektorom i naczelnikom bo ja już nie mam zamiaru słuchać ślepo i patrzeć w milczeniu na to ich całe "zarządzanie" To nie jest ich folwark.
Niestety, Kolego, to jest na razie ich folwark. Tak wynika np. w IC Białystok gdzie dyr kolejny raz odesłał półtorej bańki do warszawki tytułem oszcędności i sam otrzymał w nagrodę 10 % z tego nagrody.
Jura
CELINKA* napisał:BŁAGAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Anonymous napisał:Koroszczyn - nie przychodzcie na noc do pracy !!!
Nie idziemy Czekamy na oficjalny komunikat
PROTEST TRWA!!!!!!!!!
Czarny Góral napisał:gość 101 napisał:calineczka napisał:Przykro mi to powiedzieć ale od początku miałam wrażenie, że kolejny raz chcą nas wykiwać. Najgorszym w naszej służbie jest to, że nasi przełożeni w randze dyrektora i naczelnika, są przeciw nam. Nie stanęli za nami murem. Tak jakby uzyskane w wyniku naszego protestu uprawnienia miały dotyczyć tylko nas. Straszenie nas jest na porządku dziennym.
Niestety, Kolego, to jest na razie ich folwark. Tak wynika np. w IC Białystok gdzie dyr kolejny raz odesłał półtorej bańki do warszawki tytułem oszcędności i sam otrzymał w nagrodę 10 % z tego nagrody.
Jura
Anonymous napisał:treść rozp. MF z 28.01.2008 (Dz. U. 13 poz. 82)!
m.in.: "upoważnia się terenowe organy Straży Granicznej, do dnia 11 lutego 2008 r., do wykonywania następujących zadań organów celnych:
1) sprawowanie dozoru celnego i wykonywanie kontroli celnej,
2) przyjmowanie zgłoszeń celnych o objęcie towarów procedurą celną, zwalnianie towarów do tych procedur oraz nadawanie towarom innego przeznaczenia celnego."
I tak dalej...
Ta informacja powinna dotrzeć do Departamentu Ceł Unii Europejskiej w celu spradzenia czy nie jest łamane prawo unijne!!
NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POSTARAMY SIĘ WAS NIE ZAWIEŚĆ!!!!!!!!!!!!!Anonymous napisał:Anonymous napisał:nie ma konkretów chcą przełożyć rozmowy na jutro liczą na to że się poddamy w tv mówią nieprawdę info potwierdzone w 100 %
a wiec nocna zmiana NIE IDZIE!
nie powielaj głupot protest trwaAnonymous napisał:jada łamistrajki z Katowic do Korczowej Co oni qwa myslą ze ich tam z otwartymi rekami przyjmą?