Nie mierz innych swoją miarą. Jak nie masz nic konkretnego w temacie to się nie odzywajJakie nagrody? O czym ty mówisz. Przecież ludzie z Podkarpacia, poza nielicznymi wyjątkami, na nagrody nie zasługują. Zabieraj się do pracy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie mierz innych swoją miarą. Jak nie masz nic konkretnego w temacie to się nie odzywajJakie nagrody? O czym ty mówisz. Przecież ludzie z Podkarpacia, poza nielicznymi wyjątkami, na nagrody nie zasługują. Zabieraj się do pracy.
Półrocze minęło. Kwota premii nadal nie jest znana. Ktoś może coś słyszał o terminie jej ujawnienia?
I poszły. Ja mam 1800 netto
Tylko, że to jest premia półroczna. Wypada po około 900 zł netto na kwartał. Następna premia dopiero w grudniu.Pogratulować
Ias olsztyn - funk 530 netto
Skąd ten wasz dias wykopuje kaskę?
Nadal przyznane ale nieobsadzone etaty?
Kłopoty z naborami?
Tylko, że to jest premia półroczna. Wypada po około 900 zł netto na kwartał. Następna premia dopiero w grudniu.
Żeby można porównać musiałbyś podać wysokość premii za I kwartał.Nie zmienia to faktu, że to dwa razy tyle co u nas, za 1 kw było ok 450
Żeby można porównać musiałbyś podać wysokość premii za I kwartał.
Faktycznie mniej. Przepraszam.Napisałem przecież wyrażnie - za 1 kw 450, za 2 kw 530
Czytać, czytać
Bolo i tak masz prawie dwa razy więcej niż ja.
Najważniejsze są pobory bo wliczają się do emki. Ale 10 tysi też by się nagrody w Olsztynie przydało.Jeśli jesteś z ias rzeszów to pamiętaj o nagrodach za 2 półrocze czy 4 kwartał 2018
średnio 10 tysi?
Nigdy nie dostałem nawet 25% tego
Jest tak jak pisałem wcześniej
Nagroda raz jest a raz nie
Ważne są przede wszystkim godne pobory za służbę
I jeszcze drugie uściślenie: w 2018 roku oprócz słynnych 10 tys to nagrody były jeszcze po ok 500-600 w lipcu i tyle, a nie jak w innych izbach 4 nagrody kwartalne....Tak dla uściślenia - te 10 tys. premii to otrzymali tylko funkcjonariusze (niezależnie od miejsca świadczenia pracy, a więc także Ci co granicy już dawno nie widzieli).
Tylko wielki szacunek dla Dyrektora. Każdy mógłby tyle dać. Chyba?@bolo1999 - 10 tys to tylko funkcjonariusze, cywile około +/- 4 tys.