Nagrody Półroczne

Ja nic nie wiem oprócz tego, że na koncie nic nie mam

bo nie zaglądasz na konto!!! wczoraj wpłynęły:cool:

słyszałem że około 800, ale nie chcę zapewniać... i apeluje o założenie kont elektronicznych, kto ma ten wie jaki luksus. Ja wiedziałem wczoraj o 14-tej:)

uprzedzałem że nie wiem dokładnie....no dobra...sorry za kiepski żart;) mam nadzieję, że 300 na konto, to jakieś 450 brutto, a to więcej niż podwyżka od SSC

No Ale Pieniądze Z Podwyżki Dostajemy Co Miesiąc, A Nagroda Półroczna Powinna Różnic Się Wielkością Od Podwyżki (nagroda Powinna Byc Wyższa!!!)

i cóż z tego, że się z Tobą zgadzam???? Bezsilność nasza jest wielka!!!

ale polecam ostatni post na ten temat na forum ogólnym - jest tam ciekawosta z łodzi ( o ile to nie żart) że SCC kazał dołożyć

słyszałem że około 800, ale nie chcę zapewniać... i apeluje o założenie kont elektronicznych, kto ma ten wie jaki luksus. Ja wiedziałem wczoraj o 14-tej:)

Wczoraj o 14 też miałam i też mam dostęp przez net:D

Premie półroczne

jakie 800 ??
ja dostałem troche powyżej 300 zł!!!
co to za nagroda!!!!:mad:[/QUO

Diabeł tkwi w szczegółach. Jeśli premia półroczna została przyznana i wypłacona jako "NAGRODA PÓŁROCZNA" to zgodnie z literą prawa jej wysokość zależy wyłącznie od decyzji pracodawcy i nie podlega kontroli sądowej. Tym samym nie masz szans na dochodzenie swoich praw nawet jeśli zostałeś doceniony "inaczej" przy podziale pieniędzy.

Ostatnia edycja:
jakie 800 ??
ja dostałem troche powyżej 300 zł!!!
co to za nagroda!!!!:mad:[/QUO

Diabeł tkwi w szczegółach. Jeśli premia półroczna została przyznana i wypłacona jako "NAGRODA PÓŁROCZNA" to zgodnie z literą prawa jej wysokość zależy wyłącznie od decyzji pracodawcy i nie podlega kontroli sądowej. Tym samym nie masz szans na dochodzenie swoich praw nawet jeśli zostałeś doceniony "inaczej" przy podziale pieniędzy.

Dokładnie, także nic nie zdziałasz w tej materii. Jeżeli komuś "garbatemu, kulkawemu, mrugającemu...." nie spodoba się w jaki sposób np. mówisz dzień dobry to dostaniech marne ochłapki....
Dlatego powiedziałem pa pa tym wszystkim "miłym" panom i paniom

Back
Do góry