mkc bor
Użytkownik
I JAK WIADOMO COS NA TEN TEMAT??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jaka średnia?bo nie zaglądasz na konto!!! wczoraj wpłynęły![]()
słyszałem że około 800, ale nie chcę zapewniać... i apeluje o założenie kont elektronicznych, kto ma ten wie jaki luksus. Ja wiedziałem wczoraj o 14-tej![]()
jakie 800 ??
ja dostałem troche powyżej 300 zł!!!
co to za nagroda!!!![/QUO
Diabeł tkwi w szczegółach. Jeśli premia półroczna została przyznana i wypłacona jako "NAGRODA PÓŁROCZNA" to zgodnie z literą prawa jej wysokość zależy wyłącznie od decyzji pracodawcy i nie podlega kontroli sądowej. Tym samym nie masz szans na dochodzenie swoich praw nawet jeśli zostałeś doceniony "inaczej" przy podziale pieniędzy.
jakie 800 ??
ja dostałem troche powyżej 300 zł!!!
co to za nagroda!!!![/QUO
Diabeł tkwi w szczegółach. Jeśli premia półroczna została przyznana i wypłacona jako "NAGRODA PÓŁROCZNA" to zgodnie z literą prawa jej wysokość zależy wyłącznie od decyzji pracodawcy i nie podlega kontroli sądowej. Tym samym nie masz szans na dochodzenie swoich praw nawet jeśli zostałeś doceniony "inaczej" przy podziale pieniędzy.
Dokładnie, także nic nie zdziałasz w tej materii. Jeżeli komuś "garbatemu, kulkawemu, mrugającemu...." nie spodoba się w jaki sposób np. mówisz dzień dobry to dostaniech marne ochłapki....
Dlatego powiedziałem pa pa tym wszystkim "miłym" panom i paniom