Nagrody Półroczne

Jak tak to na Izbę wyszło 7.000.000 po podzieleniu przez 1000 pracowników Izby Celnej wychodzi po 7.000 na głowę. Skoro ja dostałem 300 zł to gdzie reszta? Gdzie są pozostałe pieniądze?
No bo te 7.000,- to kwota brutto ;-). A we Warszawie podobno mają przelewać 18 b.m. Ciekawe ile osób tego dnia nie będzie miało za co kupić biletu lub kanapek, jak to miało miejsce kilka miesięcy temu.

Nagroda Półroczna

No bo te 7.000,- to kwota brutto ;-). A we Warszawie podobno mają przelewać 18 b.m. Ciekawe ile osób tego dnia nie będzie miało za co kupić biletu lub kanapek, jak to miało miejsce kilka miesięcy temu.
prawda ,że 18 -tego i prawda ,że przedział od 1000zł do 2000zł sprawiedliwie !!!!!!!!!!!!!!!!!:D
wszystkim równo !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sprawdziłem ROR, dziś o godzinie 16:40, IC Warszawa nic nie przekazała. Wstyd Panie Dyr. Sawa.

nagrody

Na wschodzie od 400 do 1000 na grabkę , ci co powyżej to .........
sami sobie dopowiedzcie. To była pierwsza transza -a teraz od kapliczki po 300 z groszami dla wszystkich ( na grabkę oczywiście ).
Zawsze to coś , jednak rozbieżności między funkcjonarami zbyt duże , nie było zasług takich by wziąść 2 x tyle co kolega od biurka. Ale niestety dysporporcje i układy dalej
taklej jak przed "wiosną coli" .........

Ostatnia edycja:
Zapewne dyro 3000, nacz 2000, kier 1500, "zasłużeni" 1000,
pozostałym g...o i będzie po równo ! ...

W Gdyni wyjaśniło się: były dwie nagrody po 300 zł w lipcu.

A pieniądze z Ministerstwa te 3 procent (6.9mln na Izbę) będą w grudniu.

Na wschodzie od 400 do 1000 na grabkę , ci co powyżej to .........
sami sobie dopowiedzcie. To była pierwsza transza -a teraz od kapliczki po 300 z groszami dla wszystkich ( na grabkę oczywiście ).
Zawsze to coś , jednak rozbieżności między funkcjonarami zbyt duże , nie było zasług takich by wziąść 2 x tyle co kolega od biurka. Ale niestety dysporporcje i układy dalej
taklej jak przed "wiosną coli" .........

Czyli niby ma być druga kasa?

kasa?

Jeżeli jej jeszcze nie widziałaś na koncie to i nie zobaczysz!!!!!!!!!!!!!!
Podobnie jak ja - ale wiem ile inny "megaspecjaliści" łykneli.
A te ostatnie to podobno po rowno ok. 300 na grabkę.

Back
Do góry