Nagrody Półroczne

podobno Kapica powiedział, że dostaliśmy za mało kasiurki i polecił wypłacić jeszcze trochę grosza. u nas (IC Łódź) po 460 brutto jeszcze dla kazdego.
pożyjemy zobaczymy. kasa dodatkowa ma być jeszcze w tym tygodniu na kontach. jak będzie i ile - to dam znać

:( W Gdyni wypłacili, całe 305 złociszy. Mam nadzieję, że ktoś z dyrekcji to przeczyta. Proponuję abyście się nie ośmieszali i wsadzili sobie w d... tą kasę.

moje też

moje 700 z groszem też nich moi przełożeni wsadzą sobie gdzieś!!! Pracuję na wschodniej granicy gdzie przjechali pomocnicy z Polski. Kasują 1000-1500 za miesiąc "pracy", mają transport do pracy mieszkanie, a JA wychodzi na to że za 6 miesięcy niewolniczej pracy ok 700 zł nagrody! (tyle to mi mało za dojazd do pracy przez 2 miesiące) parodia i ... szkoda słów

nagrody

:( W Gdyni wypłacili, całe 305 złociszy. Mam nadzieję, że ktoś z dyrekcji to przeczyta. Proponuję abyście się nie ośmieszali i wsadzili sobie w d... tą kasę.

Miałeś wyższe oczekiwania?
Przecież wiadomo dlaczego jest tak jak jest. Bad wszystkich bierze pomału za pysk i za pare miesięcy ( jak zostanie już nie p.o.) nie będziesz miał nawet tego, co chciałbyś im w d... wsadzić.

Ostatnia edycja:
Cieszcie się z tego co macie Niektórzy w ogóle nic nie dostali :mad:
i własnie dlatego temn nasz system finansowania SC jest do luftu! to samo robisz, za to samo odpowiadasz, ale :
1-innymi procedurami sie posługujesz
2-inny stan konta posiadasz niż twój kolega po fachu :cool:
...gdzie tu logika... o uczciwości nawet nie wspominam żeby nie drażnic poczciwych ludzi...:mad:

Co na to koleżanki i koledzy powiecie, bo ja nie wiem co myśleć??

IC GDYNIA- otrzymałem nagrodę 300zł- rozumiem że jest to z 3 procent tych obiecanych przez premiera, rząd???

Jak tak to na Izbę wyszło 7.000.000 po podzieleniu przez 1000 pracowników Izby Celnej wychodzi po 7.000 na głowę. Skoro ja dostałem 300 zł to gdzie reszta? Gdzie są pozostałe pieniądze?

Back
Do góry