CELNIK Z POLSKI
Aktywny użytkownik
czy ktoś dostał już pieniądze na konto??? - czy tylko mowa o hipotetycznych??? (niestety, nie wiem czy jestem tym jednym z niewielu - i na co mogę /lub nie mogę liczyć).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale tak jest wszędzie... pamiętaj... ten co zpierd.... ma dalej zapierd... a ten co odbiera nagrody... nadal będzie odbierać.a ja poniewaz osmieliłam sie iść na urlop zdrowotny,mimo ze zap...to nagrody nie dostane.ale jak rozmawiam z kierownictwem zeby moze ktos inny przejął czesc moich obowiazkow to slysze,no ale komu to dac?nikt sobie z tym nie poradzi.
pierwsza do roboty,ostatnia do awansów,podwyzek i nagrod.
Obaj panowie przewodniczący zawsze dbali o swój własny interes (stanowisko -max ,urlop związkowy kawa w Mariocie , pismo do dyr.IC tez po czasie )na ch.... sie angażować ?no i co panie przewodniczacy zz zadowolony ze sposobu podzialu nagrod???????????????jak sie samemu dostało to pewnie zadowolony
jack - piszesz przynjamniej z innej planety, jesli nie innego gwiazdozbioru kretyńskie przemyślenia zachowaj dla siebie - podobnie coś czuje jak i "nagrodę". czemu w cudzysłowie? ano bo to żadna łaska - i tak nam co miesiąc zabierają, więc sie kurwa pytam odkąd to jest nagroda??
motywacja???
jak ci najpierw zabiorą a potem pomyślą łaskawie czy dać to na hu... mi taka motywacja !
a tak z ciekawosci,ile dostaliscie tej nagrody?wiem ze rozrzut był duzy od 500zl do 3000zl na reke.dla zwyklych pracownikow-nie dla kadry kierowniczej.