nagrody pieniężne

ludzie!!!jak oni nas już upodlili, że człowiek czeka na jakieś marne 300 zł!!!to jest przecież jakieś 75 euro!!!taka kasa to powinna być płacona dodatkowo raz na tydzień a nie raz na pół roku!!! nikomu nie ujmując murarze , ich pomocnicy i cała budowlanka ma w tym roku dostać podwyżki o 20 %- zresztą w zeszłym roku też tyle samo łykneli!!!bez urazy ludzie praktycznie bez wykształcenia zarabiająo 100 % więcej niż potencjalni pracownicy KAS :D , którzy kontrolują ,wystawiają decyzje,narażają swoje życie i zdrowie sami zresztą wiecie... tu jest kaplica drodzy Panstwo!!! Piepszenie związków (nieustanne) o utrzymaniu miejsc pracy i wciskanie kitu ludziom ,że o coś walczą i działają-jeden wielki blef. Kiedy w końcu upomnimy się o godziwe zarobki???? Trzeba walczyć o wyższe płace!!! To jest najważniejsze!!!!! Chińczycy, nie chcą u nas pracować za 1500 zł netto...Q-wa a my ile mamy??? Ludzie!!!!!!!Co to jest????? Duuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Czy wy tez nie mozecie juz słuchac o świetnie rozwijającej się gospodarce ii rosnących pensjach. Aż mi sie przekręca w żółądku, bo u nas takie dno.

niestety

a jak myślicie. gdyby były wysokie pensje to zjawisko korupcji wśród celników umarłoby śmiercią naturalną? ja myślę, że tak. gdyby człowiek miał godziwą pensję, dobre warunki pracy i pewnosć tej pracy, 10razy zastanowiłby się czy wziąść. no i wypadku udowodnionego łapówkarstwa od razu na zbity pysk. nie chcę usprawiedliwiać samej korupcji niskimi pensjami ale to bardzo się łączy ze sobą.

Jesteśmy organizatorami ME w piłce nożnej. Idą duże zmiany i pieniądze. Panowie inżynierowie czas wziąć się do uczciwej roboty. Ktoś wydał na was pieniądze a wy tylko żadania. Reformę administracji skarbowej zostawcie fachowcom. Te 400 zł z MF to jak ktoś napisał jest dalszym poniżaniem funkcjonariuszy i pracowników izb celnych.

Back
Do góry