stefan 123
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 1 165
Nie mam z Tobą Rey żadnych wspólnych spraw.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiec ubolewam! Miłego dnia Ci życze.Nie mam z Tobą Rey żadnych wspólnych spraw.
W IasRz ponoć nic nie robicie i ponoć możecie pomarzyć o nagrodach@fajer chodzi o IAS Rzeszów?
Nagrody są za szczególne osiągnięcia i dla wybitnych, tych w US/UCS już dawno nie ma ( wykazują się na górze) to jak DIAS ma nagradzać i kogoW IasRz ponoć nic nie robicie i ponoć możecie pomarzyć o nagrodach
na urlopie? a nie masz zastępcy?Podzieliłem zdalne (urlop), 8.800 PLN na 8 osób, po równo, czego od jakiegoś czasu nie lubi kierownictwo, ale chyba jakoś przełknęło. Było hasło, że to premia (nagroda) za II kwartał. I nie jest to dodatek zadaniowy, bo ten będzie osobno płacony. Ponoć było 1.200 PLN na pracownika, ale jak zwykle NUS zabrał stówkę na swoje potrzeby, i dobrze, bo zawsze znajdzie się ktoś kto nie dostał kiedyś za umówioną pracę, a teraz jest okazja, żeby wyrównać zaległe zobowiązania.
Rozumiem, mówisz o sobie. A oszczędności będą wyplacone.W IasRz ponoć nic nie robicie i ponoć możecie pomarzyć o nagrodach
Pieniądze to nie wszystko, w życiu trzeba czegoś więcej...Zauważyłem pewną prawidłowość, jak tylko pojawi się temat w którym jest mowa o pieniądzach, podwyżkach, nagrodach czy premiach to zaraz na celniczym forum aktywizują się zawodnicy pod tytułem Mały, retronix, fajer, Rey i inni podatkowcy. Chociaż, chyba źle nie zarabiają czego przykładem jest Mały.
Kolego nie zrozumiałes aluzji i ironii. Przykro mi. Popytaj w kuluarach czyje to słowa a następnie zabierz głosRozumiem, mówisz o sobie. A oszczędności będą wyplacone.
Są i będą . Albo dopiero są. Pamiętasz propozycje i sprawy z tym związane? Kończę temat . pozdro@Poganiacz jeśli cytujesz tych, których już nie ma to dlaczego tego nie napiszesz. Nadal się boisz, już nie trzeba.
U nas będą wypłacone 26.10Czy wiadomo coś o wypłacie oszczędności?
Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka