nadchodzą duże zmiany

Co do zmian to już się zaczynają. Słyszałem, że na pierwszy ogień poszły EK z Izby i Urzędu. Kto następny?:confused:

A jak wielkie są te zmiany ? Bo różnej maści zmiany to zawsze co jakiś czas były (pewnie antykorupcyjne). Teraz chyba trochę spokojniej jest.

Poleciał naczelnik a z nim parę osób zmieniło miejsce pracy. W urzędzie podobnie. I ponoć to nie koniec...

najpierw sprawdź

najpierw sprawdż czy Kapica nie pracuje w karnym skarbowym

Ponoć od stycznia znów dostajemy podwyżki, zwrot kasy za dojazd i jeden posiłek dziennie;] Prawda to czy fałsz?

Są projekty rozporządzeń w zakresie tematyki o której piszesz. Ale bez względu na nie w pierwszej kolejności parlament musi uchwalić zmiany w ustawie o SC / bądź wprowadzić nową. Póki co zmian / projektu nie ma w Sejmie (mogę się mylić) wiec wątpie zeby od nowego roku coś konkretnie się zmieniło. A póki parlament nie uchwali zmian do ustawy to o rozporządzeniach można zapomnieć. Właśnie rusza sprawa ustawy budżetowej więc wątpie żeby parlament się strzeszczał i zajmował sie naszymi sprawami.

Mam Pytane

CZY KTOS WIE JAK BEDZIE WYGLADALA PRACA SZCZEGOLNEGO NADZORU PODATKOWEGO PO REFORMIE W 2009 R:confused:
umundurowany na cysterne?:rolleyes:

Back
Do góry