Kandydatka
Użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Biore, dzis juz wszyscy sa po
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tego nie neguje. A Ty bierzesz udział w Tym naborze? jesteś już po psychologu?
Ja to z innego miasta, to mam dopiero w następnym tygodniu. Zdradzicie jak to tak dokładniej wyglądało? Tu lub jeśli wolicie w prywatnej wiadomości? Bo ja to pierwszy raz ubiegam się o przyjęcie, wiec do końca nie wiem czego się spodziewać po tych testach psychologicznych. Z tego co widziałam w jakimś mieście, to trochę osób na tym odpada...
To czekamy na wyniki
NaprawdÄ wielki szacun, podziwiam was, nawet nie macie ĹwiadomoĹci w jaki bagno prĂłbujecie wejĹÄ. BÄdziecie funkcjonariuszami, ktĂłrych, dyscyplinujÄ starsze panie w swetrach. Musicie wiedzieÄ, Ĺźe obecna SCS nie ma nic wspĂłlnego ze sĹuĹźÄ mundurowÄ , z prawdziwego zdarzenia, o wiele mniej niĹź miaĹa dawna SC Kierownictwo sĹuĹźby jest w wiÄkszoĹci cywilne i wywodzi siÄ z urzÄdĂłw skarbowych, a sami celnicy w ramach KAS sÄ marginalizowani Niemniej jednak ĹźyczÄ powodzenia i zapraszamy do tej niezwykle trudnej i waĹźnej, byÄ moĹźe najwaĹźniejszej sĹuĹźby w RP przepraszam za brak polskich liter, już mi się nie chce poprawiać
To gdzie jest lekko?
W straży miejskiej.
7 raz. A Ty?
Szacun że po raz kolejny Ci się chce, może ostatni bo się udaja 3 raz.
Szacun że po raz kolejny Ci się chce, może ostatni bo się udaja 3 raz.
Ja zdaje sobie z tego sprawe, niestety jest jak mowisz pomimo iz staliscie sie mundurowka to jest gorzej niz gdy nia nie byliscie, ale mnie to osobiscie nie zniecheca
Kierownictwo sĹuĹźby jest w wiÄkszoĹci cywilne i wywodzi siÄ z urzÄdĂłw skarbowych,