A, ...przed planowanymi zwolnieniamiTo my juz badania kończyny. Rozmowy były jakoś z 4miesiace temu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A, ...przed planowanymi zwolnieniamiTo my juz badania kończyny. Rozmowy były jakoś z 4miesiace temu
Wątpliwe...szkolenia, zapoznania...Kiedy Wy w końcu skończycie się rekrutować? W tym roku zdążycie troszkę posłużyć?
Ok rozumiem ale jakies wskazowki jakies pytania przykladowe ile to trwa ta rozmowa ... czy trzeba walkowac ustawe o KAS ... Jakas podpowiedz ...To my juz badania kończyny. Rozmowy były jakoś z 4miesiace temu
TakBadania w MSWiA w Rzeszowie?
A jakies 30 min. Luzna rozmowa przegladali ankiete co skaldales na poczatku i jak mieli jakies pytania odnosnie co tam napisales to pytali. Nic z wiedzy i ustaw tylko co robisz gdzie pracujesz itdOk rozumiem ale jakies wskazowki jakies pytania przykladowe ile to trwa ta rozmowa ... czy trzeba walkowac ustawe o KAS ... Jakas podpowiedz ...
Niestety nieMacie jakieś informacje odnosnie rozmów?
Podkarpacki KAS?Rozmowy 1-2.10
Nie. Nabór był w październiku i w listopadzie. Ludzie z października robią już badania a my z listopada jesteśmy na etapie rozmówCzyli nabór byl dzielony część robi badania inni dopiero rozmowy?
Ile wczesniej cie o tym poinformowali emailek ...Ja mam 5.10 a Wy
Dostałem maila 30.09 wiec 5 dni przedIle wczesniej cie o tym poinformowali emailek ...