K
kizior
Gość
Czy są chętni do naboru z 26.05 bo cisza tu jakas taka
Czyżbym tylko ja złozył dokumenty

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ponoć takie tłumy walą do IC,że przyjmują podania do pracy od ludzi ,którzy przedtem "mrówkowali".Ciekawy eksperyment czy też próba działań antykorupcyjnych? Jak mówi klasyk -i śmieszno i straszno ! Podobno rekordzista nowo przyjęty wytrzymał w pracy aż 40 minut ! Potem się zwolnił-dobrowolnie!! A na drodze dalej brak ludzi do pracy .
To może chętnych do pracy zacząć szukać w RSKS(rejestr spraw karnych skarbowych)Spodziewałem sie wpisów w takim tonie ale nie zrażam sie tym bo jak to ktoś kiedyś powiedział "trzeba byc twardym a nie miętkim" a co do tego,który wytrzymał 40min czy tez 3 godziny-możnaby to zgłosic do księgi rekordów Guinessa jako najkrótszy staż pracy A propos tych co kiedyś "mrówkowali" to słyszałem od jednego celnika o dwóch takich co swoje doswiadczenie z "poprzedniej pracy" doskonale wykorzystują na pasach czy też w kanale i wyniki mają o niebo lepsze od tych bez przeszłości.Wiem że jeden z nich się juz zwolnił i pracuje w Policji a ja mimo wszystko spróbuje jeśli będzie mi dane bo co mi to szkodzi
to prawda...teraz na medyce 90% funkcjonariuszy na pasie to byli przemytnicy...jeeeeedzie faja....!!!!!ale uszczelnili granicę...
Z taką motywacją - odpuść sobie. Wojsko i Policja czeka.Witam wszystkich forumowiczów!
Niedawno rozpoczęłam proces ubiegania się o stanowisko mkc. Wiem, że pchanie się w to całe bagno jest równoznaczne z próbą samobójstwa, ale trudno, gdzieś doświadczenie zawodowe w RP zdobyć muszę, a Przemyśl to jeden z najmniej atrakcyjnych obszarów pod względem ofert pracy, więc lepszy rydz niż nic. Mam do Was pytanie: czy ktoś się orientuje czego można spodziewać się na egazminie z wiedzy ogólnej i znajomości jęz.? Bo z tego co czytałam o tym teście to znacznie odbiega to od moich wyobrażeń.