Nabór 1/2025

Należy się teraz bardzo dobrze przygotować bo zostało dużo ludzi i słyszałem że ma być duży odsiew ,minimalne wymagania nawet nie będą brać pod uwagę do dalszych etapów.

Serio myślisz że przy tak licznej grupie ktoś będzie spoglądał na najsłabsze wyniki i z chęcią zaproszą cię do następnego etapu?:ROFLMAO:

Jak licznej grupie? Skąd ta informacja? Moim zdaniem prsesiew to bedzie na rozmowach kwalifikacyjnych

Serio myślisz że przy tak licznej grupie ktoś będzie spoglądał na najsłabsze wyniki i z chęcią zaproszą cię do następnego etapu?:ROFLMAO:
§ 15. 1. Przed przystąpieniem do testu sprawności (...)
2. Zakres testu sprawności (...) .
4. Kandydaci, którzy z testu sprawności fizycznej uzyskali co najmniej po 3 punkty z każdego ćwiczenia, przystępują do
testu kompetencyjnego.

Niestety widać że to wasz pierwszy nabór,ale najważniejszy jest optymizm tak trzymać(y)(y)

Mi lekarz rodzinny wystawił bez najmniejszego problemu.
Ale załatwiłam je chyba za szybko bo 8.04 nie wiem czy raz jeszcze nie będę musiała iść bo zaswiadczenie ważne tylko 30 dni.

Niestety widać że to wasz pierwszy nabór,ale najważniejszy jest optymizm tak trzymać(y)(y)
Znaczy się twierdzisz, że osoby odpowiedzialne za rekrutację mogą zignorować treść rozporządzenia "Ministra Finansów (...)", a więc dokument na podstawie którego i zgodnie z którym przeprowadzane jest postępowanie do SCS? 😁 i tym samym narazić postępowanie na uznanie za nieważne i konsekwencje służbowe?

Uwierzę jak dasz radę poprzeć to jakimś przepisem.

Zakładając że przejdziesz wszystkie etapy i na końcu będzie wybór między osobą która zaliczyła test sprawnościowy na 3 a inna na 5 to kogo wybiorą?

Zakładając że przejdziesz wszystkie etapy i na końcu będzie wybór między osobą która zaliczyła test sprawnościowy na 3 a inna na 5 to kogo wybiorą?
To jest zupełnie inna sytuacja niż opisana w obu Twoich postach powyżej, a przede wszystkim tu:
gdzie wprost wskazujesz o przejściu "do następnego etapu"

Ja już nie muszę szukać,do zobaczenia w służbie mam nadzieję że szybko do nas dołączysz 👍

§ 15. 1. Przed przystąpieniem do testu sprawności (...)
2. Zakres testu sprawności (...) .
4. Kandydaci, którzy z testu sprawności fizycznej uzyskali co najmniej po 3 punkty z każdego ćwiczenia, przystępują do
testu kompetencyjnego.
Przepisy przepisami a życie życiem, ale spokojnie młody jesteś to się jeszcze dużo nauczysz (y)

Też 14. Godz. 11:00?

Chyba zrobili podział na kobiety (13.05), mężczyźni (14.05)

Back
Do góry