Nabór 1/2025

Czy ktoś czeka na rozmowe?
Zastanawialiscie sie nad pytaniem o wady i zalety na rozmowie?
Często to pytanie pada

Z tego co pamiętam to Pani Dominika mówiła, że informacje będą środa, czwartek, piątek. Dziś powinni dać znać. Mam nadzieję, że test sprawnościowy zrobią przed świętami jeszcze, bo po może być ciężko z bieganiem po serniczku 😁

Z tego co pamiętam to Pani Dominika mówiła, że informacje będą środa, czwartek, piątek. Dziś powinni dać znać. Mam nadzieję, że test sprawnościowy zrobią przed świętami jeszcze, bo po może być ciężko z bieganiem po serniczku 😁
co najwyżej trzeba będzie ostrożnie podejść do tematu sernika :D

Zgodnie z informacjami ze spotkania online, informacje o kolejnych etapach powinny być podawane min. tydzień przed, więc nastawiam się raczej na zmniejszoną ilość kalorii spożytych przy Wielkanocym stole 😁
A jeszcze pozostaje kwestia zdobycia zaświadczenia, co też nie musi być łatwe i szybkie do załatwienia.

Zapytałem o możliwy termin testu sprawnościowego, na co dostałem taką odpowiedz:
"
Termin testu sprawności fizycznej nie został jeszcze ustalony – jego organizacja uzależniona jest od liczby osób, które uzyskają pozytywny wynik testu psychologicznego.

Z pewnością test nie odbędzie się w tygodniu majówkowym, ze względu na zaplanowane wcześniej urlopy zarówno po naszej stronie, jak i po stronie kandydatów.

Gdy tylko będziemy mogli wskazać konkretną datę, niezwłocznie przekażemy taką informację."

No niestety... miejmy nadzieję że w przyszłym tygodniu sie uda. Najwidoczniej jeszcze nie wszystko sprawdzone, nie wiadomo ile nas będzie.

Napewno nie bedzie to tydzień majowkowy wiec najszybciej drugi tydzień maja, tak wnioskuję

Czyli na ten test trzeba przyjść z zaświadczeniem od lekarza? Dobrze pamietam? Macie info czy to rodzinny wystawi?

Back
Do góry