Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie.Czekamy na wyniki testu psychologicznego i termin sprawnościowki
co najwyżej trzeba będzie ostrożnie podejść do tematu sernikaZ tego co pamiętam to Pani Dominika mówiła, że informacje będą środa, czwartek, piątek. Dziś powinni dać znać. Mam nadzieję, że test sprawnościowy zrobią przed świętami jeszcze, bo po może być ciężko z bieganiem po serniczku![]()
Zgodnie z informacjami ze spotkania online, informacje o kolejnych etapach powinny być podawane min. tydzień przed, więc nastawiam się raczej na zmniejszoną ilość kalorii spożytych przy Wielkanocym stoleZ tego co pamiętam to Pani Dominika mówiła, że informacje będą środa, czwartek, piątek. Dziś powinni dać znać. Mam nadzieję, że test sprawnościowy zrobią przed świętami jeszcze, bo po może być ciężko z bieganiem po serniczku![]()
Rodzinny wystawia, ale niektórzy robią to niechętnie, bo niby nie powinniCzyli na ten test trzeba przyjść z zaświadczeniem od lekarza? Dobrze pamietam? Macie info czy to rodzinny wystawi?
Bardzo niechętnie, mnie moja (młody lekarz) wysłała do lekarza medycyny sportowej, bo według instrukcji lekarz tej specjalizacji powinien takie zaświadczenia wystawiać.Rodzinny wystawia, ale niektórzy robią to niechętnie, bo niby nie powinni