Nie dotyczy to niestety Anny Grodzkiej a już na pewno jednej pani Naczelnik UCS. Dlaczego nie ogłosić wyborów miss KAS?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie dotyczy to niestety Anny Grodzkiej a już na pewno jednej pani Naczelnik UCS. Dlaczego nie ogłosić wyborów miss KAS?
Może i nie dotyczy ale przeszkód prawnych brak ...
Będę się upierał przy tym, że przeszkód prawnych brak.Bynajmniej ,ale są za to pigułki wiedzy a nawet rozwojowe kawy które mogą pobudzić kadry .Wybór miss i mistera KAS można być ująć w strategii przyszłych działań tej instytucji.
Takie wybory już były i to ze 2 razy co najmniej ja tyle zarejestrowałem zaraz po połączeniu i utworzeniu tego b...uDlaczego nie ogłosić wyborów miss KAS?
Ja nie pamiętam, ale można też ogłosić teleturniej rodzinny w KAS podobny do familiady bo instytucja jest tak bardzo rodzinna, że w skutek tz. chowu wsobnego , przyjmowania w oparciu o nepotyzm, powiązania, koligacje i układy grozi
jej swoista debiliada ..