Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na forum celnicy.pl ciężko będzie wyrwać mundur . Proponował bym po intranecie popisać i e-mailPOTRZEBNY MUNDUR WYJŚCIOWY NA CZŁOWIEKA - 165CM, KLATKA 94CM, PAS 90CM
Jak Marcinu nie wstyd? Jak nie używane, zapakuj w paczkę i wyślij do CM Rzepin lub nieodpłatnie przekaż koleżeństwu! Szczyt hipokryzji i bezczelności!Sprzedam mundury SCS. bluza i kurtka 173/108 a spodnie 167/106 oraz koszule i czapki, krawaty , mundur galowy itd
Pytał się ktoś Ciebie o zdanie??? Moje mundury i moja decyzja co z nimi zrobię. A tobie od tej decyzji waraJak Marcinu nie wstyd? Jak nie używane, zapakuj w paczkę i wyślij do CM Rzepin lub nieodpłatnie przekaż koleżeństwu! Szczyt hipokryzji i bezczelności!
Ty się pytałeś czy nie chcę kupić. Więc odpowiedź wybrzmiała dobitniej!Pytał się ktoś Ciebie o zdanie??? Moje mundury i moja decyzja co z nimi zrobię. A tobie od tej decyzji wara
Zgadza się. Pytałem czy chcesz kupić a nie prosiłem o komentarz. Nie pytałem Cię co mam zrobić z mundurami.Ty się pytałeś czy nie chcę kupić. Więc odpowiedź wybrzmiała dobitniej!
Szczyt hipokryzji i bezczelnościSprzedam kpl. męski typu Softshell ( spodnie rozmiar 173/94P , kurtka 173/96 )
Rób co uważasz, ale ich nie sprzedawaj! To że nie płacili, tylko punkty rozdawali, nie oznacza, że masz na końcu swojej drogi służbowej być ....!Zgadza się. Pytałem czy chcesz kupić a nie prosiłem o komentarz. Nie pytałem Cię co mam zrobić z mundurami.
Nikogo nie zmuszam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak chcesz to sobie możesz rozdawać - ja chcę wymazać tą formację więc sprzedaję za symboliczną kwotę !!!!!!!!!!! kpl jest nigdy nie używany.Szczyt hipokryzji i bezczelności![]()