G
Guest
Gość
sam je wystwisz? Nie taki diabeł straszny jak go malują. W swojej Izbie rozliczę takich jak ty..... to dopiero bedzie mobbing
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:Tiaaa akurat minuta po minucie posty stawia dwóch z WZP! Co za półgłówka wynajeli do robienia zamieszania! Stary zgłoś cie na parking do podnoszenia szlabanu bo prace intelektualnie nie sa dla twojego pojedynczego zwoju mózgowego!
szary celnik napisał:Służba celna jedynie ma prawo być dumna z siebie , co się dzieje poza głowami Tych niewdzięcznych ludzi co dnia planowali. Czyli na podstawie rozp szefa SC oddać kompetencje SG takie snuli plany. Specjalnie Tuska posłali do b. każdy wie bez zadnej gadki tylko zapomnieli o jedym że SC pomimo że jest niszczona była jedna jak nigdy w historii.
naszą służbę rząd chciał ztłamsić poprzez telewizję i wszystkie mu podległe środki przekazu. radia i telewizje lokalne aby pokazać że SC to najgorsze kanalie że MY tak wiele chcemy
WStyd dla rządu RP nasi funkcjonarjusze co ich chcieli ztlamsic mediami są razem.
Pozdrawiam
Anonymous napisał:Anonymous napisał:PROTEST NADAL TRWA I NIKT NIE MA MORALNEGO PRAWA ABY SIę WYłAMAć
a wy takie prawo macie, gdzie wasze morale aby terroryzować niewinnych ludzi (kierowców), gdybyś ty zasrany celniku był po tamtej stronie ciekawe jak byś się odnosił do tych z wykształciuchów - celników
Gdyby Ci kierowcy mieli z jeden zwój w mózgach więcej i nie srali na celników, tylko ich poparli ,zorganizowali blokade, to rząd byłby już w piątek na kolanach. No ale cóż wasz szef ZMPD wypowiadając się w mediach nic nie wspomni o tym aby spełnić postulaty celników tylko na nich sra. Nie tylko praca kierowcy jest ciężka. Wy kierowcy nigdy tego nie zrozumiecie, że wspólnie moglibyśmy załatwić wszystko w dwa dni, a srając na nas będzie tak stać tygodniam.
spedytor/wkurzony napisał:szary celnik napisał:Służba celna jedynie ma prawo być dumna z siebie , co się dzieje poza głowami Tych niewdzięcznych ludzi co dnia planowali. Czyli na podstawie rozp szefa SC oddać kompetencje SG takie snuli plany. Specjalnie Tuska posłali do b. każdy wie bez zadnej gadki tylko zapomnieli o jedym że SC pomimo że jest niszczona była jedna jak nigdy w historii.
naszą służbę rząd chciał ztłamsić poprzez telewizję i wszystkie mu podległe środki przekazu. radia i telewizje lokalne aby pokazać że SC to najgorsze kanalie że MY tak wiele chcemy
WStyd dla rządu RP nasi funkcjonarjusze co ich chcieli ztlamsic mediami są razem.
Pozdrawiam
Oj, powodów do dumy to ja tu nie widze !
a co do tego że ..
"pokazać że SC to najgorsze kanalie że MY tak wiele chcemy .."
to jest tu troszeczkę przesady, wcale nie najgorsze . Taką niestety MACIE opinię w społeczeństwie, opinię na która naprawdę cieżko i długo sobie zapracowaliscie.
A rząd rzeczywiście winien sie wstydzić , że nie posiada nawet planu zabezpieczenia na ew. takiej sytuacji.
Myślę że drugi raz Wam taki numer nie przejdzie
spedytor/wkurzony napisał:Myślę że drugi raz Wam taki numer nie przejdzie
dekadent napisał:spedytor/wkurzony napisał:Myślę że drugi raz Wam taki numer nie przejdzie
Drugiego numeru nie bedzie, jesli teraz celnicy nic nie osiagna, to nie ma najmniejszego sensu tkwic w tym bagnie dalej za pare zlotych, mam ciekawy fach "pozacelny" i krzywda na rynku pracy mi sie nie stanie .......tkwie w tym bo zwyczajnie lubie ta robote ...... ale sama sympatią dlugo nie pociagne i nie jestem w swych poglądach osamotniony, powiem ci spedytorze wiecej, jesli ta praca nie bedzie atrakcyjna i finansowo i pozafinansowo to trudno bedzie do niej przyciagnac kogokolwiek, a braki i w wewntetrznych i na granicy ( ktore nota bene juz sa znaczne) niestety przeloza sie na coraz wieksze kolejki ciezarowek, czy chcesz czy nie chcesz, jedziesz z celnikami na jednym wozku...... chyba ze tez zmienisz profesje ..... nie ma obowazku bycia celnikem cale zycie wiec i spedytor to nie dozywocie :twisted:
Anonymous napisał:Anonymous napisał:Anonymous napisał:PROTEST NADAL TRWA I NIKT NIE MA MORALNEGO PRAWA ABY SIę WYłAMAć
a wy takie prawo macie, gdzie wasze morale aby terroryzować niewinnych ludzi (kierowców), gdybyś ty zasrany celniku był po tamtej stronie ciekawe jak byś się odnosił do tych z wykształciuchów - celników
Gdyby Ci kierowcy mieli z jeden zwój w mózgach więcej i nie srali na celników, tylko ich poparli ,zorganizowali blokade, to rząd byłby już w piątek na kolanach. No ale cóż wasz szef ZMPD wypowiadając się w mediach nic nie wspomni o tym aby spełnić postulaty celników tylko na nich sra. Nie tylko praca kierowcy jest ciężka. Wy kierowcy nigdy tego nie zrozumiecie, że wspólnie moglibyśmy załatwić wszystko w dwa dni, a srając na nas będzie tak stać tygodniam.
No, powiem szczerze PRAWDĄ jest to co piszesz że mająć poparcie kierowców, szybciej i wiecejmozna by zyskać.
Arogacja i i...durnota twoja jednak nie pozwala ci jednak inaczej pomysleć niż w kategoriach obrażania innych jakimiś zwojami..
Cóżeś do tej pory uczynił by żadać teraz od innych poparcia ? no i w ten sposób? NIGDY !!!!!!!!!!!!
spedytor/wkurzony napisał:Nareszcie cie odnalazłem. jasiu smietana sie pojawił, teskniłem za tobą czuły wojtku, antku emigrancie. słyszałem, że chłopcy nie chcą już się z tobą spotykać, podobna straszna fleja jesteś i nie zmieniasz majtek, a fe, a fuj...Anonymous napisał:Anonymous napisał:Anonymous napisał:PROTEST NADAL TRWA I NIKT NIE MA MORALNEGO PRAWA ABY SIę WYłAMAć
No, powiem szczerze PRAWDĄ jest to co piszesz że mająć poparcie kierowców, szybciej i wiecejmozna by zyskać.
Arogacja i i...durnota twoja jednak nie pozwala ci jednak inaczej pomysleć niż w kategoriach obrażania innych jakimiś zwojami..
Cóżeś do tej pory uczynił by żadać teraz od innych poparcia ? no i w ten sposób? NIGDY !!!!!!!!!!!!
Anonymous napisał:Aż z tego zrobiłem sobie obrazek. Toż to mafia w służbach publicznych, grożąca rządowi. Warto to upowszechnić. :twisted:Anonymous napisał:Anonymous napisał:PROTEST NADAL TRWA I NIKT NIE MA MORALNEGO PRAWA ABY SIę WYłAMAć
Anonymous napisał:dekadent napisał:spedytor/wkurzony napisał:Myślę że drugi raz Wam taki numer nie przejdzie
Drugiego numeru nie bedzie, jesli teraz celnicy nic nie osiagna, to nie ma najmniejszego sensu tkwic w tym bagnie dalej za pare zlotych, mam ciekawy fach "pozacelny" i krzywda na rynku pracy mi sie nie stanie .......tkwie w tym bo zwyczajnie lubie ta robote ...... ale sama sympatią dlugo nie pociagne i nie jestem w swych poglądach osamotniony, powiem ci spedytorze wiecej, jesli ta praca nie bedzie atrakcyjna i finansowo i pozafinansowo to trudno bedzie do niej przyciagnac kogokolwiek, a braki i w wewntetrznych i na granicy ( ktore nota bene juz sa znaczne) niestety przeloza sie na coraz wieksze kolejki ciezarowek, czy chcesz czy nie chcesz, jedziesz z celnikami na jednym wozku...... chyba ze tez zmienisz profesje ..... nie ma obowazku bycia celnikem cale zycie wiec i spedytor to nie dozywocie :twisted:
Stary, nie tłumacz spedytorowi bo i tak cię nie zrozumie. On tylko w dupę wchodzi jak potrzebuje odprawę zrobić.
Anonymous napisał:czytając wasze post dochodzę do wniosku że jesteście ludżmi z rynsztoka, Wasze słownictwo , pycha i zarozumiałość nie zna granic, podobno aby dostać się do waszej służby koniecznym jest posiadanie wyższego wykształcenia, jakoś tego nie widać , jesteście z siebie bardzo dumni niczym "narcyze", a tak prawdę mówiąc jesteście nikim, zwykłym śmieciem , który nie potrafi pomimo tak wysokich kwalifikacji i aspiracji sam załatwić palących was problemów , czemu żyrujecie na niewinnych ludziach aby wymóc swe żądania, czemu potrzebujecie tarczy ochronnej (kierowcy), czemu sami nie zmierzycie się z problemem tylko uciekacie na UŻ lub chorobowe,może zastanówcie się dlaczego tak nienawidzi was społeczeństwo , bo w każdym widzicie potencjalnego przemytnika
spedytor/wkurzony napisał:Anonymous napisał:czytając wasze post dochodzę do wniosku że jesteście ludżmi z rynsztoka, Wasze słownictwo , pycha i zarozumiałość nie zna granic, podobno aby dostać się do waszej służby koniecznym jest posiadanie wyższego wykształcenia, jakoś tego nie widać , jesteście z siebie bardzo dumni niczym "narcyze", a tak prawdę mówiąc jesteście nikim, zwykłym śmieciem , który nie potrafi pomimo tak wysokich kwalifikacji i aspiracji sam załatwić palących was problemów , czemu żyrujecie na niewinnych ludziach aby wymóc swe żądania, czemu potrzebujecie tarczy ochronnej (kierowcy), czemu sami nie zmierzycie się z problemem tylko uciekacie na UŻ lub chorobowe,może zastanówcie się dlaczego tak nienawidzi was społeczeństwo , bo w każdym widzicie potencjalnego przemytnika
UF! Serdeczne dziekuję za wsparcie. Przez moment myslałem że już w pojedynke nie dam rady....
Rzekłbym, wparcie przyszło w ostatniej chwili- "bom już miał teto dość"
- zazdrosc prostaka- i takich mają w SC- a rzekomo takie wymagania....Anonymous napisał:spedytor/wkurzony napisał:Anonymous napisał:czytając wasze post dochodzę do wniosku że jesteście ludżmi z rynsztoka, Wasze słownictwo , pycha i zarozumiałość nie zna granic, podobno aby dostać się do waszej służby koniecznym jest posiadanie wyższego wykształcenia, jakoś tego nie widać , jesteście z siebie bardzo dumni niczym "narcyze", a tak prawdę mówiąc jesteście nikim, zwykłym śmieciem , który nie potrafi pomimo tak wysokich kwalifikacji i aspiracji sam załatwić palących was problemów , czemu żyrujecie na niewinnych ludziach aby wymóc swe żądania, czemu potrzebujecie tarczy ochronnej (kierowcy), czemu sami nie zmierzycie się z problemem tylko uciekacie na UŻ lub chorobowe,może zastanówcie się dlaczego tak nienawidzi was społeczeństwo , bo w każdym widzicie potencjalnego przemytnika
UF! Serdeczne dziekuję za wsparcie. Przez moment myslałem że już w pojedynke nie dam rady....
Rzekłbym, wparcie przyszło w ostatniej chwili- "bom już miał teto dość"
dostałeś, ale chyba parcie :shock: