Mobilni na wschód !!!

Re: mobilni na wschod

Warszawa napisał:
anonim napisał:
a co z mobilnymi z Warszawy, czy "Słońce Ciechanowa" już za nich zdecydował?

Dzisiaj para "liskow" jezdzila po oddzialach. Z potylnymi minami dziekowali "swoim funkcjonariuszom", za odwage i wywalczenie podwyzek i przywilejow. "Chronili swoich stolkow". Jednoczesnie wydawali polecenia dla mobilnych, ze maja zjawic sie na wschodzie.

ROZJASNIJ CO TO ZNACZY PARA LISKÓW

Re: mobilni na wschod

ROZJASNIJ CO TO ZNACZY PARA LISKÓW[/quote]
dyrektorzy IC liski falszywki-co innego mowia na spotkaniu-ze sa z nami popieraja...ale jednoczesnie- strasza ze ROZWALA SC...ZE BEDZIE GORZEJ JAK BEDZIEMY SIE UPIERAC...niby zero konsekwencji z powodu UZ ale niech lepiej kazdy przemysli...a za moment telefony do mobilnych z poleceniem wyjazdu-po wczesniejszym zaoenieniu ze nie ma takiej opcji!

mobilni proszę przeczytać
z wssz
Komitet Protestacyjny „Porozumienie Białostockie”

Zrzeszenie Związków Zawodowych Służby Celnej RP

Federacja Związków Zawodowych Służby Celnej

Rada Sekcji Krajowej Pracowników Skarbowych NSZZ „Solidarność” w Warszawie

K O M U N I K A T

W dniu 28.01.2008 roku w Warszawie odbyło się spotkanie przedstawicieli Związków Zawodowych działających w Służbie Celnej z przedstawicielami Ministerstwa Finansów. W trakcie spotkania strona związkowa otrzymała zaproszenie na spotkanie negocjacyjne w dniu 29.01.2008 roku o godz. 10:00 w gmachu Ministerstwa Finansów.

Strona Związkowa zadeklarowała gotowość do podjęcia negocjacji w każdym czasie także w dniu dzisiejszym, stwierdzając jednocześnie, że warunkiem koniecznym do rozpoczęcia negocjacji jest posiadanie przez osobę reprezentującą stronę Rządową pisemnego pełnomocnictwa rzeczowego i finansowego do podpisania wynegocjowanego porozumienia. Informacji o posiadaniu takiego pełnomocnictwa strona związkowa oczekuje w dniu dzisiejszym.

Wobec powyższego akcja protestacyjna trwa.

Podpisy zebranych przedstawicieli funkcjonariuszy celnych

Warszawa, dnia 28.01.2008 roku

-------------------------------------------------------------------------/

U W A G A : Do WSSC docierają informacje o uzupełnieniach kadrowych na granicy wschodniej funkcjonariuszami grup mobilnych izb wewnętrznych.

Przyznam, że nie rozumiem funkcjonariuszy skuszonych możliwością dodatkowego zarobku.

Przypomnijmy, że takiego przeniesienia może dokonać wyłącznie minister właściwy do spraw finansów publicznych - art.18 ustawy o Służbie Celnej . Polecam także ostatni komunikat SSC <KOMUNIKAT>>>

PROTEST TRWA NADAL !

Czy którys z oddelegowanych funkcjonariuszy otrzymał decyzje o czasowym przeniesieniu od szefa Służby Celnej?

Dyrektor może sobie delegować w ramach swojej własności miejscowej lub na szkolenia, a ten wyjazd, chociaz dla większości szanownych kolegów będzie wielkim szkoleniem, musi odbyć sie poprzez wydanie decyzji przez SSC.

Czy któryś z kolegów ją dostał?

jabol napisał:
Czy którys z oddelegowanych funkcjonariuszy otrzymał decyzje o czasowym przeniesieniu od szefa Służby Celnej?

Dyrektor może sobie delegować w ramach swojej własności miejscowej lub na szkolenia, a ten wyjazd, chociaz dla większości szanownych kolegów będzie wielkim szkoleniem, musi odbyć sie poprzez wydanie decyzji przez SSC.

Czy któryś z kolegów ją dostał?

za zgoda dyr tamtej izby - nie musi byc papier SSC !!!!
to sa ustalenie miedzy dyrektorami- upowaznienie do czynnosci poza wlasciwoscia za zgoda dyrektora tamtej izby!

Koledzy CELNICY!!!
Dlaczego do kurwy nędzy tak jedziecie na mobilnych??
Pracuję w GM od wejścia do UE, wcześniej pisałem decyzje, klepałem SADy i jest ok!! Każdy z Was, który teraz pracuje na OC czy w UC może pojutrze być w WZP (i odwrotnie), bo taka to firma . Ktoś tam wcześniej pisał o 15latach dla mobilnych- no niech mi nikt nie mówi, że brał to poważnie!!Nigdy nie było takiej możliwości, bo zawsze przed upływem tych 15 lat można człowieka przenieść do innej komórki!! Ludzie , nie dajmy się zwariować!!

Jeśli zwykłe zolle nie będą się trzymać razem to możemy od razu olać całą sprawę.
Pozdrawiam, Jarząbek, trener drugiego stopnia ;)

Dzięki za anonse "Lisków chytrusków". TERA WIEM. Życze Wszyskim spokoju i dobrych snów :arrow: do jutra, do 10.00., oby do rozmów w MF-ie, wywalczenia postulatów i normalnej pracy.
"Słońce Ciechanowa" jak pisza o moim Naczelniku (nie znalismy tego w W-wie), podobno leży w szpitalu na serducho. Ale wróci i jak mówi Łódz , nie zapomni nam tego.

mobil W-wa napisał:
Dzięki za anonse "Lisków chytrusków". TERA WIEM. Życze Wszyskim spokoju i dobrych snów :arrow: do jutra, do 10.00., oby do rozmów w MF-ie, wywalczenia postulatów i normalnej pracy.
"Słońce Ciechanowa" jak pisza o moim Naczelniku (nie znalismy tego w W-wie), podobno leży w szpitalu na serducho. Ale wróci i jak mówi Łódz , nie zapomni nam tego.
dobranoc- jutro spie dluzej :-))))

Zła wiadomość !

Właśnie się pakuję, wyjazd za godzinę... by na rano być na miejscu.

Wybaczcie i nie pytajcie- jak nas do tego skłonili :oops:

Do wszystkich czarnych którzy wyjechali lub wyjadą do pomocy przed podpisaniem porozumienia w dniu jutrzejszym:

Jeżeli przez was i (wasze działania) protest padnie, to niech was SZLAG TRAFI. Dobro Służby Celnej (nas wszystkich) jest w waszych rękach.
Wy powinniście być filarem tej służby.
Ci co pojadą do pomocy, oby zostali tam już na zawsze (alokowani), to jedyna słuszna zapłata za zdradę.

Dzięki wam celnik będzie dalej postrzegany jako KU..A, którą można kupić i nasz rząd o tym wie (dlatego czyni takie podchody jak dzisiejszy w negocjacjach).

PROTEST NADAL TRWA I NIKT NIE MA MORALNEGO PRAWA ABY SIę WYłAMAć przed podpisaniem porozumienia (rząd tylko czeka i prowadzi działania destrukcyjne w szeregach SC).

WYTRWAJMY, jesteśmy blisko celu, lecz pamiętajmy że wyjazd mobilnych może być początkiem lawiny która nas pochłonie.

Anonymous napisał:
PROTEST NADAL TRWA I NIKT NIE MA MORALNEGO PRAWA ABY SIę WYłAMAć

a wy takie prawo macie, gdzie wasze morale aby terroryzować niewinnych ludzi (kierowców), gdybyś ty zasrany celniku był po tamtej stronie ciekawe jak byś się odnosił do tych z wykształciuchów - celników

amożełódź napisał:
Zła wiadomość !

wstyd przyznać , ja też sie właśnie pakuję.
Nie jestem takim gnojem za jakiego mnie bierzecie- ja naprawdę muszę! nie pytajcie dlaczego :oops:

Ale bede jechał powoli - może do południa się coś wyjaśni...

amożełódź napisał:
Zła wiadomość !

Nie pie......ol słoneczko, taki sam wpis jest w innym watku tyle ze podpisany jako Katowice .......spadaj cienki prowokatorze

Tego posta wszedzie stawia- ma pokazac innym ze można sie przełamac. technika jakiegoś Wacka na "przełamanie oporu wyrobniów"

Tiaaa akurat minuta po minucie posty stawia dwóch z WZP! Co za półgłówka wynajeli do robienia zamieszania! Stary zgłoś cie na parking do podnoszenia szlabanu bo prace intelektualnie nie sa dla twojego pojedynczego zwoju mózgowego!

Back
Do góry